Haberler

Hatay'daki İzinsiz Gösteriler

Gösterilerde hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünün 40. günü dolayısıyla mevlit okutuldu

İzinsiz gösteride hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünün 40. günü dolayısıyla mevlit okutuldu.

Ahmet Atakan'ın babası Ali Atakan, Çekmece Beldesi Pınarbaşı Mahallesi'ndeki evlerinin önündeki etkinlikte yaptığı konuşmada, herkesin topraktan geldiğini ve toprağa gideceğini ifade etti.

Kısa yaşam döngüsünde çocuklara ve sonraki nesillere güzel bir dünya bırakmak için gayret edilmesi gerektiğini vurgulayan Atakan, "Oğlum Ahmet'in dediği gibi şimdi dönüp, kendimize bir bakalım. Kendi yaşantımız dışında acaba toplum için birşey yaptık mı? Eğer sizler de bunun boşluğunu hissediyorsanız, bu saatten sonra çocuklarımız ve toplumumuz için ne yapabiliriz diye oturup, düşünmemiz lazım. Sadece düşünmek yetmez, harekete geçirmemiz lazım. Umarım vermek istediğim mesaj iletilmiştir" dedi.

Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan ile gösterilerde hayatını kaybeden Ahmet Cömert'in annesi Hatice Cömert ve Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz'ın, etkinlik alanında ellerinde çocuklarının fotoğraflarını taşıdığı ve ağladığı görüldü.

Mevlit ve Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi.

Etkinliğe Atakan'ın ailesi, yakınları, CHP Genel Başkan yardımcıları Gökhan Günaydın ve Nihat Maktap, CHP Hatay milletvekilleri Mehmet Ali Ediboğlu, Mevlüt Dudu ve Hasan Akgöl de katıldı. - Hatay

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Atakan Ali Atakan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title