Haberler

Hatay'da İzinsiz Gösterilerde 1 Kişinin Hayatını Kaybetmesi

Hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Hatay'a gönderildi Adli Tıp Kurumu raporunda, ölümün "künt genel beden travmasına bağlı etraf ve kafatası kemiği kırıklarıyla, omurilik kopması, beyin kanaması ve iç organ yaralanmasından gelişen iç kanama" sonucu meydana geldiği belirtildi

Hatay'da, dün gece çıkan izinsiz gösterilerde yaralanan ve kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından memleketi Hatay'a gönderildi. Adli Tıp Kurumu raporunda, ölümün "künt genel beden travmasına bağlı etraf ve kafatası kemiği kırıklarıyla, omurilik kopması, beyin kanaması ve iç organ yaralanmasından gelişen iç kanama" sonucu meydana geldiği ifade edildi.

Atakan'ın cenazesi, tedavi gördüğü ve daha sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı Antakya Devlet Hastanesi'nden sabah saatlerinde alınarak otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Buradaki işlemlerinin ardından cenaze, defnedilmek üzere yakınları tarafından Hatay'a götürüldü.

Cenazeyi alan Atakan'ın amcası Nevzat Atakan'ın gazetecilerle paylaştığı Adli Tıp Kurumu raporunda ise ölümün "künt genel beden travmasına bağlı etraf ve kafatası kemiği kırıklarıyla, omurilik kopması, beyin kanaması ve iç organ yaralanmasından gelişen iç kanama sonucu meydana geldiği" belirtildi. Detaylı raporun ise önümüzdeki günlerde çıkacağı ifade edildi.

Adli Tıp Kurumu önünde toplanan aralarında ölen gencin yakınlarının da bulunduğu bir grup, cenazenin Hatay'a gönderildiği sırada çeşitli sloganlar attı. Atakan'ın bazı yakınlarının gözyaşı döktüğü ve sinir krizi geçirdiği gözlendi.

Bu arada Atakan'ın yakınlarına başsağlığı dilemek için Adana Adli Tıp Kurumu önüne gelen CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı da burada olayla ilgili açıklamada bulundu. - Adana

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Kurumu Ahmet Atakan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title