Haberler

Hatay'da Askerle Köylüler Arasında Arbede Yaşandı

Güncelleme:

Suriye'de meydana gelen iç karışıklığı fırsat bilen kaçakçılarla mücadele eden güvenlik ekipleri, bu kez Türk vatandaşları ile karşı karşıya geldi.

Alınan bilgiye göre, Hatay'ın Altınözü ilçesine bağlı Hacıpaşa ve Bohşin köyü arasındaki hatta meydana gelen olayda, içerisinde kaçak mazot bulundurulduğu şüphesi ile durdurulmak istenen traktör kanala devrilince, çıkan olaylarda bir kişi yaralandı.

PİYADE BİRLİKLERİ VE VATANDAŞLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Olay yerinde kaydedilen cep telefonu görüntülerinde ise piyade birlikleri ile vatandaşlar arasındaki kavganın jandarma ekipleri tarafından güçlükle yatıştırıldığı görüldü.

TRAKTÖR KANALA MI İTİLDİ

Traktörde bulunan Mustafa Akyol, araçlarının ekipler tarafından zırhlı araç ile itilerek durdurulmak istendiğini, traktörün yaklaşık 70 metre sürüklendiğini ve yol kenarında bulunan kanala itildiğini ileri sürdü.

TRAKTÖR İKİYE BÖLÜNDÜ

Traktörün ikiye bölündüğünü söyleyen Mustafa Akyol yaşananları şöyle anlattı: "Traktörümüzde kaçak mazot ve eşya bulunduğu şüphesi ile piyade ekipleri, zırhlı araçlarını kullanarak traktörü kanala devirdi. Ve traktörümüz ikiye bölündü. Şüphe olabilir. Arama da yapılabilir ancak ekipler zırhlı araçla itince biz de jandarma trafik ekiplerini çağırdık. Bundan sonra kavga çıktı. Ve babam Cemil Akyol alnından yaralandı. Oysa ki sadece şüphe vardı ortada ve aracımızda kaçak hiçbir şey yoktu."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akyol Hacıpaşa Altınözü Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (80)

ÖZGÜRonyedinci-senfoni@hotmail.com:

KENDİNİZE GELİN ULAN FAŞİSTLER BU ÜLKEDE 25MİLYON ALEVİ YAŞIYOR.

28
59
yanıtYanıtla
cptnon_the_tablee@hotmail.com:

kaç kaçç :)

yanıt0
yanıt0
ÜLKEMabdulkadiradem@hotmail.com:

YOLDAŞ, ONA BUNA FAŞİST DİYE İTHAM EDİYORSUNUZ AMA FAİŞİMZ MİMARI, BEŞİĞİ ALMANYADA İSTEDİĞİNİZ GİBİ TÜRKİYE ALEYHİNE YAŞADIŞI FAALİYETLERDE BULUNUYORSUNUZ. MERKEL ANNENİZ SİZİN GİBİ KOMÜNİSTLERE ÖV EVLADI GİBİ BAKIYOR. MADEM KOMÜNİSTSİNİZ FAŞİST ALMANYADA İŞİNİZ NE. BU NE YAMAN ÇELİŞKİ?

yanıt0
yanıt0
erkan tanersenerbulut@mynet.com:

sx Alevilik bir inançtır ,urk değil . Yani Kürt alevide vardır , Türk alevide vardır , arap alevide vardır

yanıt0
yanıt0
kulhasaburak@hotmail.com:

Şimdi Kürt Türk bitti alevi sünniye başladınız Mahşer Günü Saf kurulunca Vurursun Kafayı yerden yere allaha ortak koşanlardansın sen seni gidi bölücü dinci seni

yanıt0
yanıt0
mehmet akyolsensizim78@mail.ru:

böyle asker olamz olsun terösistmi dövüyor haberiniz olsun iki sağlam yumruk yedi

yanıt0
yanıt0
aga agassdfsdfsf@hotmail.com:

bu ülkeye mazot deil terörist giriyor görselerde görmemezlikten geliniyo adam terörist deilki bide 20 asker üstüne saldıro bu adaletmi?

yanıt0
yanıt0
ismailwww.mondial@hotmail.com:

arkadarlar benim merak ettiğim h.z. ali peygamberimizin damadı islamiyeti ve müslümanlığı aynen peygamberimiz gibi inanır rabbini allah peygamberini h.z muhammed ve kitabını kuranı kerim olarak inanır sürekli mescitte ve camilerden ayrılmaz namazını kılar hiç geçirmezdi aliye aleviyiz diyen kardeşlerimiz camilere hiç gitmez oruçları ramazanda tutmazlar vel hasıl h.z. alinin yaptığının hep tersini yapmaktalar yarın mahşer günü hazreti alinin yüzüne nasıl bakacak bu gibi olan insanlar ŞU İYİ BİLİNMELİDİRKİ BİR MÜSLÜMAN EVLADI OLARAK H.Z.ALİYİ ÇOK SEVİYORUM SEVERKENDE PEYGAMBERİMİZ H.Z ALİYİ NE GÖZLE SEVMİŞSE BENDE O GÖZLE SEVİYORUM AYRIYETEN OSMANI ÖMERİ VE EBUBEKİRİDE ALLAH HEPSİNİN KABİRLERİNİ NURLA KAPLASIN AMİN.

yanıt0
yanıt0
mustafa koluask_kumsallarda@hotmail.com:

hemi kaçakçılık yap hemi devletten şikayetçi ol hudut Namusdur koçum boş boş konuşma

39
44
yanıtYanıtla
tayfun bıyıksıznayfunbyksz@gmail.com:

ya siz safmısınız adam hiç birşey taşımıyomuş bide gidip karakoldaki mazotları traktöre koymaya çalışmışlar.. bu ülkede hükümette adi askerde adii

yanıt0
yanıt0
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title