Haberler

Hatay Aşık Sefai İskenderun'u Coşturdu

Aşık Sefai İskenderun'u coşturduİskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında anıt alanında konser veren Aşık Sefai söylediği parçalar ve okuduğu şiirlerle izleyenleri coşturdu.

Aşık Sefai İskenderun'u coşturdu

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında anıt alanında konser veren Aşık Sefai söylediği parçalar ve okuduğu şiirlerle izleyenleri coşturdu.

Aşık Sefai konserine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkanlar yardımları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Belediye olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu çerçevede kültür ve sosyal işler müdürlüğümüz tarafından ramazan ayı içerisinde bir takım etkinlikler düzenledi. Sosyal ve kültürel anlamda faaliyetlerimize devam edeceğiz. Aşık Sefai'yi İskenderun'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk ödedi.

Aşık Sefai, söylediği şiir ve türkülere dinleyenlerin güzel vakit geçirmelerini sağladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Sefai Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title