Haberler

Hastaneye Yetişmeye Çalışırken Kaza Yaptılar: 3 Yaralı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir kişiyi hastaneye yetiştirmeye çalışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir kişiyi hastaneye yetiştirmeye çalışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şehit Orhan Gök Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana geldi. Çarşı merkezi istikametinden Kadirli Devlet Hastanesi'ne giden İbrahim Gedik idaresindeki 80 KU 872 plakalı otomobil, bulvar üzerinde sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak takla attı. Yolun kenarındaki kaldırımlara ve ağaçlara çarparak durabilen ve hurdaya dönen araçta bulunan Ayşe Durmuş ve Hatice Durmuş çevrede bulunanların yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarılarak olay yerine çağrılan ambulanslarla kaldırıldıkları özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kazada araç sürücüsü İbrahim Gedik, Ayşe Durmuş ve Hatice Durmuş yaralanırken yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Öte yandan Ayşe Durmuş'un evde rahatsızlandığı ve araç sürücüsü İbrahim Gedik'in de rahatsızlanan Ayşe Durmuş'u Kadirli Devlet Hastanesi'ne götürmeye çalıştığı öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Gedik Ayşe Durmuş Osmaniye Kadirli Politika Güncel Haberler

title