Haberler

Hastanelerde Şip-Şak Fotoğraf Devri

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, hastaların sağlık kurulu raporu alması için zorunlu olan vesikalık fotoğraf teminini artık tüm hastanelere kurulacak olan fotoğraf çekme düzeneğiyle sağlıyor.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, hastaların sağlık kurulu raporu alması için zorunlu olan vesikalık fotoğraf teminini artık tüm hastanelere kurulacak olan fotoğraf çekme düzeneğiyle sağlıyor.

Sağlık hizmet sunumunu ve hastanelerin her türlü teknolojik donanımını geliştirmek üzere çalışmalarını sürdüren Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, bu kapsamda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek sağlık kurulu raporu almak isteyen hastalar için hastanelerde fotoğraf çekimi imkanı sağlıyor.

Merkez hastanelerden Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dörtçelik Çocuk Hastanesi ve Çekirge Devlet Hastanesi; ilçelerden de Gemlik Devlet Hastanesi'nde bu yeni sisteme geçildiğini aktaran Kamu Hastaneleri Birliği Bursa Genel Sekreteri Yavuz Baştuğ, sağlık kurulu raporu almak üzere hastanelere başvuran kişilerin fotoğraflarının webcame sayesinde artık anında çekilebileceğini ve bunun da birçok hasta için büyük kolaylık sağlayacağını söyledi.

"SAHTECİLİĞİ DE ÖNLEMİŞ OLACAĞIZ"

En kısa zamanda tüm kamu hastanelerinde bu sisteme geçilmiş olacağını aktaran Baştuğ, "Birçok hasta sağlık kurulu raporu almak istediğinde fotoğraf temin etmekte sıkıntı yaşıyor. Başvurularının işleme alınması için zorunluluk olan vesikalık fotoğraf talebimizi bizler de artık doğrudan hastanın başvurusu esnasında hastanelerimizde kurduğumuz webcamler ile gidereceğiz. Aynı zamanda bu proje hasta memnuniyetini sağlamanın yanı sıra sahteciliği önlemek adına da geliştirildi. Hastalarımız adına bu ve bunun gibi daha birçok kolaylık için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. " diye konuştu.

(İHS

21.03.2013 11: 02: 34

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şevket Yılmaz Yavuz Baştuğ Gemlik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title