Haberler

Hastanede tedavi gören çocuklar için hastane bahçesinde 23 Nisan etkinliği düzenlediler

Güncelleme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bugün Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Sevgi Evi bahçesinde çocuklar için bando eşliğinde gösteri düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bugün Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Sevgi Evi bahçesinde çocuklar için bando eşliğinde gösteri düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Giresun Belediyesi tarafından Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde tedavi gören çocuklar için hastanenin bahçesinde Giresun Belediyesi Bando ekibi tarafından çocuk şarkıları dinletisi eşliğinde etkinlik düzenlendi. Hastanede tedavi gören çocuklar, sağlık personeli eşliğinde aileleri ile birlikte hastanenin girişinde yapılan gösteriyi izlediler. Görevliler tarafından çocuklara ve sağlık personellerine Türk bayrağı dağıtıldı. Çocuklar müzik ve gösteri eşliğinde bayrakları sallarken sağlık görevlileri de onlara eşlik etti.

Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bulut, yaşadığımız süreçte bu tür etkinliklerin hastanelerde tedavi gören ve evden çıkamayan çocukların duygusal durumlarını düzelteceğine vurgu yaparak "Çocuklar sürekli evde kalıyorlar ve stres altındalar, dışarı çıkamıyorlar, oyun oynayamıyorlar. Normal rutinlerinin dışında bir hayat sürüyorlar. Bu tarz organizasyonlarla bu eksikliklerini tamamlamak çok önemli. Özellikle yetkililerimiz bunu mahalle mahalle gezerek te yapıyorlar ama hastanede yatan çocuklar için bu daha önemli. Tedavilerinin daha iyi yönetilmesi açısından çok güzel bir davranış" şeklinde konuştu.

Giresun Belediye Bando ve gösteri ekibi daha sonra Giresun Valiliği Sevgi Evleri önünde gösterilerine devam ettiler. Çocuklar, görevli personel eşliğinde sevgi evinin bahçesinde gösterilere eşlik ederek bayrak salladılar. Çevredeki evlerde çocuklar balkonlardan bayrak sallayarak gösteriye eşlik ettiler. Kendilerine armağan edilen bu anlamlı günde çocuklar doyasıya eğlendiler. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Giresun Üniversitesi 23 Nisan Giresun Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title