Haberler

Hastanedeki silahlı kavgada kan aktı! Korku dolu anlar saniye saniye kamerada

Güncelleme:

Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi'nde tedavi için hastaneye gelen baba İbrahim Halil B. ve oğlu Fatih Eren B., alacak verecek meselesi nedeniyle husumetli oldukları şahısla karşılaştı. Tarafların karşılaşması sırasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavga anında hastanedeki panik anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Gaziantep'te Nizip Devlet Hastanesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavga sonrası yaşanan panik anlarına ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kavganın hemen ardından tedavi olmak için hastaneye gelen vatandaşların panikle sağa sola kaçmaya çalışması ve yaşanan korku dolu anlar yer aldı.

Kavga, Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi'nde çıktı. İddiaya göre, tedavi için hastaneye gelen baba İbrahim Halil B. ve oğlu Fatih Eren B., alacak verecek meselesi nedeniyle husumetli oldukları şahısla karşılaştı. Tarafların karşılaşması sırasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında ismi öğrenilemeyen şahıs, belindeki tabanca ile baba-oğula ateş etti. Kavga sırasında tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği bir vatandaş da yaralandı.

Hastanedeki silahlı kavgada kan aktı! Korku dolu anlar saniye saniye kamerada

PANİK ANLARI KAMERADA

Olay sonrası yaralananlar tedavi altına alınırken, olaydan hemen sonra çekilmiş cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, hastane içerisinde yaşanan silahlı kavganın hemen ardından tedavi olmak için hastaneye gelen vatandaşların panikle sağa sola kaçma anları yer aldı. Görüntülerde, bazı vatandaşların yaşadıkları korku ile çığlık atması ise dikkat çekti.

HASTANE BOŞALTILDI

Hastanenin tedbir amaçlı boşaltıldığı olayla ilgili polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nizip Devlet Hastanesi Cep Telefonu Fatih Eren Gaziantep Fatih Kavga Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

SeyYah Saruhanli:

HÜKÜMETİ GÖREVE BEKLİYORUZ NE ZAMAN SİLAHLAR TOPLANCAK NE ZAMAN DENETİMİ ARTTIRACAKSINIZ NE ZAMAN SİLAHLANMAYI DURDURACAKSINIZ İNSANLAR BİRBİRNİ ÖLDÜRMESİNİ SEYREDİP İZİNMİ VERECEKSİNİZ HEP.

77
5
yanıtYanıtla
Mmmttt:

Nasıl bir yetkiyle bu adamlar hastaneye silahlı girebiliyor ya bu kadar başı boşluk denetimsizlik olurmu. Sokaklarımızda can güvenliği kalmamış bu son zamanlarda herkes normal yürüyüşe bile silahla çıkar oldu. Ne yapsak acaba bizdemi silahlanalım böyle şey olurmu ya.

56
1
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

KATİLİYORUM BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SERBEST ÇÜNKÜ VE KÖTÜ KISMI GEREKSİZİN BİRİ YÜZÜNDEN ÖLMEK İSTEMEM CANIMA KAST EDİLİRSE BEN ÖLDÜRÜRM .

yanıt1
yanıt5
Aras Aras:

Alacak verecek eskiden şimdi artık alacak vermeyecek Çünkü yok ki versin Onun için alacak vermeyecek ama verecek olan canını verecek

45
6
yanıtYanıtla
Doruk SOYLU:

güvenlik silahı görünce geç mi demiş güvenliğin orada bulunma sebebi nedir

18
10
yanıtYanıtla
Demir Acer :

IDAM sart

15
4
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

İDAM ŞART DİYECEGİNE HÜKÜMET DENETİMİ ARTTIRSIN DESEYDIN SENİN SİLAH ALANDAN FARKIN NE .

yanıt8
yanıt4
Nilay Durmaz:

Herkeste silah bıçak. Herkes sudan sebepten birini öldürüyor. Cezalar yetersiz denetim yetersiz. Canımız burnumuzda dışarı çıkıyoruz artık.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title