Haberler

Hastanede Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Birim Açıldı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde şehit yakınları ve gaziler için hastane işlemlerinde yardımcı olmak için hizmet birimi açıldı.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde şehit yakınları ve gaziler için hastane işlemlerinde yardımcı olmak için hizmet birimi açıldı.

Türkiye Harp Malulü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanede şehit yakınları ve gaziler için açılan hizmet birimini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Kumartaşlı, uygulamanın Türkiye genelinde de ender bir hizmet olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran bey bizim her zaman yanımızda. 24 saat bizimle ilgileniyor. Özellikle de son dönemdeki Afrin Ooperasyonunda yaralanan askerlerimizle birebir ilgilendi. Başhekimimize bu hassasiyetinden dolayı kendisine ve hastane personelimize teşekkür ediyoruz. Bunun için kendisine bir teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük. Plaketin yanında dernek övünç madalyamız var, onu da kendisine verdik."

"Hastane olarak bu ziyaretten de memnun olduk"

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran ise, hastane olarak şehit yakınları, gaziler ve yakınlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, her türlü imkanı sunmaya çalıştıklarını vurguladı.

Vatan için canlarını feda eden şehitlere, gazilere ve onların yakınlarına böyle bir hizmeti vermenin olmazsa olmaz olduğunu düşündüklerini aktaran Duran, "Bunun için bir hizmet birimi oluşturduk. Biçim için çok önemli olan şehit yakınları ve gazilerimize birimdeki personelimiz muayenede öncelik ve tetkiklerde kolaylık sağlanması için hizmet veriyor. Hastane olarak bu ziyaretten de memnun olduk. Kendilerine ince davranışları için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından dernek başkanı Kumartaşlı, Başhekim Duran'a teşekkür plaketi ve dernek övünç madalyası takdim etti.

Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç da, verilen hizmetin kendileri için çok iyi olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Duran Türkiye Politika Güncel Haberler

title