Haberler

Hastanede Yanlış Naaş Verilen Aile Cenaze Töreni Düzenledi

Güncelleme:

Adana'da hayatını kaybeden avukat Aydın Gültekin'in ailesine, hastane morgundaki bir kadına ait naaş teslim edildi. Durumdan habersiz tören düzenleyen aile, gerçeği sonradan öğrendi.

Geçtiğimiz hafta vefat eden Aydın Gültekin'in ailesine, hastane morgundaki bir kadına ait naaş teslim edildi. Adana Adliyesi'nde yanlış cenazeye tören düzenlenirken, cenazelerin karıştığı gasilhanede ortaya çıktı.

ADLİYEDE TÖREN DÜZENLENDİ, GÖZYAŞLARI DÖKÜLDÜ

Kentin tanınmış avukatlarından Adana Barosu Üyesi Aydın Gültekin (87), yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle 30 Aralık 2016 tarihinde hayatını kaybetti. Avukat Gültekin için dün Baro Başkanı Veli Küçük, hakim, savcı ve avukatların katılımıyla Adana Adliyesi'nde tören düzenlendi.

Gültekin'in fotoğrafı tabutun kenarında yer alırken, cübbesi ise tabutun üzerine örtüldü. Törende saygı duruşunda bulunuldu ve Gültekin'in özgeçmişi okundu. Törende hazır bulunan avukatın ailesi de gözyaşı döktü.

ŞOKE EDEN HABER HASTANEDEN GELDİ

Adana Adliyesi'ndeki törenin ardından, hastaneden gelen bir telefonla Aydın Gültekin'in ailesi şok oldu. Özel Adana Hastanesi Morgu'nda cenazelerin karıştırıldığı ve yanlışlıkla ismi bilinmeyen bir kadına ait cenazenin alınarak tören yapıldığı ortaya çıktı. Karışıklığı, kadına ait cenazenin sahiplerinin gasilhanede fark ettiği bildirildi.

HASTANE YÖNETİMİ: "BAKMIŞLAR, BİZİM DEMİŞLER"

Özel Adana Hastanesi Genel Müdürü Şule Özülkü, karışıklığın sorumlusunun hastane olmadığını savunarak, "Karışıklığın bizimle bir alakası yok. Cenazeleri biz bilmiyoruz, tanımayız. Cenaze sahipleri cenazelerini teslim alırken bakıp alıyorlar. Bakmışlar ve 'bizim' demişler" ifadelerini kullandı.

GÜLTEKİN'İN YAKINI SERT ÇIKTI: "ÖLÜYE SAYGINIZ OLSUN"

Aydın Gültekin'in yakınları ise yıkama aşamasına gelene kadar cenazeye kimsenin bakmadığını, karışıklığın sorumlusunun kendilerinin olmadığını öne sürdü. Gültekin'in başka bir yakını ise sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla olaya tepki gösterdi:

"Vefat eden bir yakınımızın naaşı yerine, başka bir naaş verilmiş. Adana Adliyesi'nde yapılan tören, diğer naaşa yapılmış oldu; neyse ki gasilhanede olayı diğer aile fark etmiş. Ölüye karşı saygınız olsun bari."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Veli Küçük Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title