Haberler

Hastanede 47 Yıldır Tedavi Gören Hasta Öldü

Güncelleme:

Bursa Devlet Hastanesi'nde 47 yılda, 17 başhekim gören ve günlerini hastane koridorlarında gezerek geçiren 67 yaşındaki Abdullah Kozan yaşamını yitirdi.

Kronik akciğer rahatsızlığı teşhisiyle yatırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'nde 47 yıldır tedavi gören 67 yaşındaki Abdullah Kozan, hayatını kaybetti.

CENAZESİNİ YAKINLARI ALDI

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, 26 Eylül'de hayatını kaybeden Kozan'ın cenazesi, yakınlarına ulaşılması için bir süre morgda bekletildi. Naaş, İnegöl ilçesinden gelen ve Abdullah Kozan'ın kardeşi olduğunu söyleyen Hasan Kozan'a, bu bilginin nüfus kayıtlarından teyit edilmesi üzerine teslim edildi. Daha sonra cenaze, İnegöl ilçesi Esenköy Mahallesi'nde toprağa verildi.

47 YILDA 17 BAŞHEKİM GÖRDÜ

Askerliğini bitirdikten sonra 1968'de rahatsızlanarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne başvuran Kozan, buradan Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti. Kronik akciğer hastalığı nedeniyle bu hastanede tedavi altına alınan Kozan, 47 yılda 17 başhekim gördü.

HASTANE İLE ÖZDEŞLEŞMİŞTİ

Zaman zaman makineye bağlanan Kozan, yıllardır kaldığı hastaneyle adeta özdeşleşmişti. Kozan, gündemi hasta yatağının başındaki televizyondan takip ediyor, günlerini hastane koridorlarında gezerek geçiriyordu.

Kaynak: AA / Güncel

Bursa Devlet Hastanesi İnegöl Kozan 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

GalipMobil-IOS:

Kurtulmus tembel herif

2
36
yanıtYanıtla
T.ışıkMobil-IOS:

Ada'm SSK yı batırmıştır iyiki ölmüş Allah rahmet eylesin Toprağı bol olsun .

4
22
yanıtYanıtla
hey allahimMobil-ANDROID:

yapılan yorumlara bak yaa... kimse keyfinden gençliğini hastahane köşelerinde geçirmez allah düşürmesin

14
0
yanıtYanıtla
Ankarali66Mobil-IOS:

Adam doktor dan iyidir aslimda onu doktor yapacaklardi

14
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU ADAM KİMSESİZDİ VE HASTANEYİ YAPTIRANIN SAHİBİ VASİYET OLARAK ONA EN İYİ ŞEKİLDE BAKILMASINI SÖYLEMİŞ VE ONA ÖZEL ODA Bİ ODA TAHSİS EDİLMİŞTİ SENELERDİRDE 4. KATTA YATIYORDU KİMSESİZ OLDUĞU İÇİN KALACAĞI YERİ OLMADIĞI İÇİN HASTANEDE BAKILIYORDU KİMSE BİLİP BİLMEDEN KONUŞMASIN MÜMKÜNSE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title