Haberler

Hastaların Yardımına Askeri Helikopter Yetişti

Malatya Pütürge Devlet Hastanesi'nden 4 hasta, yolların kapalı olması nedeniyle Kara Kuvvetleri'ne ait helikopterle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirildi.

Malatya Pütürge Devlet Hastanesi'nden 4 hasta, yolların kapalı olması nedeniyle Kara Kuvvetleri'ne ait helikopterle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirildi.

Pütürge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve durumları acil olan Aziz Sekman (49), Bedriye Hazar (79), Abdullah Karayağız (79) ve Kader Kılıç'ın (22) imdadına askeri helikopter yetişti. Kara Kuvvetleri'ne ait helikopter ilk olarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne evinin çatısındaki karı temizlerken dengesini kaybederek aşağıya düşen Aziz Sekman ile nefes darlığı bulunan Bedriye Hazar'ı getirdi. Hastaları Turgut Özal Tıp Merkezi'ne bırakan askeri helikopter, daha sonra yeniden Pütürge İlçesi'ne gitti.

Askeri helikopter, Pütürge Devlet Hastanesi'nden düşme neticesinde yaralanan Abdullah Karayağız ve hamile olan Kader Kılıç'ı alarak, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirdi. Hastalar, 112 sağlık görevlilerinin yardımıyla acile kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Hasta yakını Muharrem Akyol, "Pütürge ve Doğanyol ilçelerimizin yolları kapalı. Sağ olsunlar askeri helikopterle hastalarımızı hastaneye intikal ettirdiler" dedi.

Öte yandan hasta yakınları, Kara Kuvvetleri'ne, Pütürge Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Ünal'a, Hastane Müdürü İbrahim Aslan'a, Doktor Özge Erdoğan ve Diş Hekimi Hüseyin Aksan'a teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgut Özal Malatya Pütürge Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title