Haberler

Hasbahçede Futbol Turnuvası

Güncelleme:

Vadi Federasyonu Futbol Turnuvası Hasbahçede, muhteşem bir açılışla başladı.

Sivas Vadi Federasyonu; Suşehri, Koyulhisar, Gölova ve Akıncılar'ın da dahil olduğu vadiyi temsil eden İlçeleri kapsıyor. Kağıthane Belediyesinin ev sahipliği yaptığı ve Belediyenin Destek Hizmetleri Müdürlüğünün organize ettiği "Vadi Federasyonu Futbol Turnuvası", Mehter Takımının eşliğinde Muhteşem bir açılış töreniyle başladı.

Federasyon, Dünya Milletlerinin ortak dil olarak kullandığın sporun en geçerli dallarından biri olan Futbolla, Vadi İlçelerini kaynaştırmak ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla, İlçeler Arası Futbol Turnuvası düzenledi. Oldukça görkemli bir açılışa sahne olan turnuva, şimdiden çok heyecanlı ve çekişmeli geçeceğinin sinyallerini veriyor.

Vadi Federasyonu Futbol Turnuvası Açılış Töreni 25 Mart 2012 Pazar günü saat 14:00 da yapıldı. Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Stadında yapılan açılış törenine Türkiye'nin en genç Milletvekili Muhammet Bilal Macit de katıldı. Protokolde; Vadi Federasyonu Başkanı Nihat Macit, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti Kağıthane İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları Mevlüt Öztekin ve Hasan Çakır, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Kağıthane Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Hayati Battal ve STK Temsilcileri de yer aldılar.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, spor ve sporculara çok önem verdiklerini belirterek, İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle koordineli olarak büyük projelere imza attıklarını, Kağıthane Belediyesi olarak da İlçeye 7 adet çim saha kazandırdıklarını ve sporun her dalında faaliyet gösteren kulüplere desteklerini sürdürdüklerini ifade etti. Fazlı Kılıç, ev sahipliği yaptıkları Vadi Federasyonu Futbol Turnuvasında tüm takımlara başarılar diledi.

Protokol konuşmalarında, bu örnek turnuvaya ev sahipliği yaparak organizasyonu gerçekleştiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür edilerek, müsabakaların hayırlı olması dileğinde bulunuldu.

Vadi Federasyonu Futbol Turnuvasının gurup karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak. Karşılaşmalar, Kağıthane Belediyesinin yeni yaptığı Sadabad Sahasında gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fazlı Kılıç Kağıthane Suşehri Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title