Haberler

Hasan Hüseyin Türkoğlubelediye Başkanı Kadir Kara’yı Makamında Ziyaret Etti

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye 2.Sıra Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Türkoğlu, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı Makamında Ziyaret Etti.

Milliyetçi hareket partisi osmaniye 2.sıra milletvekili adayı hasan hüseyin türkoğlu, osmaniye belediye başkanı kadir kara'yı makamında ziyaret etti. Başkan Kadir Kara'yı çalışmalarından dolayı takdir ve tebrik eden Türkoğlu, 12 Haziran milletvekilliği genel seçimleri ile ilgili yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler de verdi.

Türkoğlu; "Sayın başkanımız Osmaniye'nin gelişmesi için önemli çalışmalara imza atıyor. Kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum. Biz ise genel idarede Osmaniye'mize hizmet etmek için bir yola çıktık ve milletvekili adayı olduk. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin önderliğinde çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Amacımız ülkemize ve ilimize hizmet etmektir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kadir Kara ise çalışmalarında Hasan Hüseyin Türkoğlu'na başarılar diledi. Kara; "Adaylık sürecini yaşayan biri olarak bu çalışmaların ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. 12 Haziran seçimlerinin ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum ve Sayın Hasan Hüseyin Beye başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title