Haberler

Haluk Levent Yeleğini Sattı, 4 Yaşındaki Reşit Yeniden Duymaya Başladı

Güncelleme:

İşitme cihazı çalınan 4 yaşındaki Reşit Polat'a yeni cihaz alınabilmesi için yeleğini satılığa çıkaran Haluk Levent amacına ulaştı. Bir hayırsever, minik Reşit'e 20 bin lira değerindeki cihazı aldı.

Gaziantep'te, evinin önünde oynarken işitme cihazı çalınan 4 yaşındaki Reşit Polat, Anadolu Halk ve Barış Platformu'nun (AHBAP) Genel Başkanı, şarkıcı Haluk Levent'in yeleğini satarak elde ettiği gelirle yeniden işitme cihazına kavuştu.

LEVENT HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Polat ailesinin durumundan haberdar olan AHBAP üyeleri, durumu platformun Genel Başkanı, şarkıcı Haluk Levent'e iletti. Konserlerinde giydiği ve kendisiyle adeta özdeşleşen yeleğini Reşit için sosyal medyada satışa çıkaran Levent'e ulaşan hayırsever bir iş adamı, çocuğun tedavi masraflarını karşılayacağını belirtti.

HAYIRSEVER, KONSER İSTEMEDİ

Verdiği ilanda 20 bin tl değerinde cihazı alan hayırsevere ve ailesine ücretsiz konser vereceğini duyuran Haluk Levent'in bu davranışı büyük beğeni kazanmıştı. Ancak hayırsever kişinin bu talebi kibarca geri çevirdiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haluk Levent REŞİT POLAT Gaziantep Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

wanlı:

adam gibi adam iktidara yanaşan lağım farelerine ithaf olunur

23
10
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

adam gibi adam Haluk Levent

26
0
yanıtYanıtla
Büşra:

IYI YUREKLI ADAM HELAL OLSUUNN ....IYILIK KALPLERDE DAIM OLSUN

19
0
yanıtYanıtla
FENERLİ:

haluk levent iyi ki varsın. . . . Allah senden razı olsun. . adamsın. . .

19
0
yanıtYanıtla
haluk baba:

bu adam her zaman boyle adam gibi adam

18
0
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

allah razı olsun ıyı ınsanlar sızlerın sayesınde dunya ayakta. . cenabı allah sızlerın sayesınde kıyametı göndermıyor daha. . ımkanım olsaydı bende almak ısterdım. . .

17
0
yanıtYanıtla
CEMS:

Senin şarkılarınla büyüdük Haluk Levent. Senin bu güzel davranışını hepimiz yapabilsek ne mutlu ülke olurduk. İnsani değerlerimiz gün geçtikçe yok oluyor. Herkes kendini düşünüyor. Bu hastalık tüm insanlığa gün geçtikçe yayılıyor. Umarım duygularımızı, sevgimizi, dostluğumuzu, kardeşliğimizi geri getirebiliriz senin ve senin gibilerin davranışlarını örnek alarak. Allah hepimize sağlık, huzur ve mutluluk versin.

16
1
yanıtYanıtla
SiyahSekiz:

Büyüklük. . .

16
0
yanıtYanıtla
İbrahim EREN:

Benim oğlumda işitme engelli, bunu ancak yaşayan bilir. Allah razı olsun Haluk Levent ve O değerli hayırseverden.

15
0
yanıtYanıtla
DENİZZZ:

Sen nası koca yürekli merhametli bir adamsın helal sana be Haluk abiiiii

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title