Haberler

Halkın Sesi Partisi Hatay’da Örgütlenme ve Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Halkın Sesi Partisi Danışma Meclisi Üyesi ve Hatay İl Başkanı Besim Altunöz yaptığı yazılı açıklamada, Has Partinin Hatay'da örgütlenme ve seçim çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Altunöz açıklamasında; Has Parti, Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş'un 1 Kasım 2010'da topladığı kongre ile kurulmuş olup, kısa sürede Türkiye'de örgütlenmesini tamamlamıştır. Has Parti, Türkiye'nin tüm illerinde milletvekili adayları göstererek, seçim çalışmalarını sürdürmektedir. Hatay'da örgütlenmemizi tamamladık. Halkımızından gördüğümüz ilgiden çok memnunuz, herkese teşekkür ederim. Has Parti Antakya Merkez ve İskenderun olmak üzere iki seçim koordinasyon merkezi kurdu, Milletvekili adaylarımız Av.Nizam Gövce, Av.Hüsamettin Aydın, Ayla Ayan, Songül Dağ, Veysal Karani Zortukoğlu, Cahit Ot, Muhammet Mücahit Filiz, Ahmet Yüksel, Uğur Ağırman, Mehmet Orhan ve tüm Has Parti kadroları ile Erzin'den Samandağ'a dek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. dedi

Halkın Sesi Partisi Danışma Meclisi Üyesi ve Hatay İl Başkanı Besim Altunöz; Has Parti bir halk hareketidir. Alınteri ile geçinenlerin kurduğu bir partidir. Hatay gibi renkli ve çeşitli milletlerden oluşmuş bu kentte yakışır bir ekip kurduk. Oyunu istediğimiz her yurttaşa il ve ilçe yönetiminde temsiliyet verdik. Bu kentin değerlerinin ve sorunlarının bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyoruz ki seçimlerde hatırı sayılır sonuçlar alacağız. Has Parti geleceği inşa etme hareketidir. Bu nedenle yolumuz uzun, yeni bir medeniyet kuracağız, bunun kadroları, inancı, programı bizde mevcut. Hataylılar bundan sonra çalışmalarımızdan daha çok haberdar olacak. Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title