Haberler

Halk Oyunları Federasyonu Ve Elzerem’den Başkan Selmanoğlu’na Ziyaretler

Elazığlı Hemşehrimiz Ve Hayrettin Akkağıt Ve Elzerem Yetkilileri Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti.

Türkiye halk oyunları federasyonu'nun 1. Seçimli olağanüstü genel kurulu sonrası türkiye halk oyunları federasyonu'nun yönetim kurulunda yer alan elazığlı hemşehrimiz ve hayrettin akkağıt ve elzerem yetkilileri elazığ belediye başkanı süleyman selmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Selmanoğlu'nun gün içerisindeki ilk ziyaretçileri Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Akkağıt, Federasyon Eğitim Kurulu Şerif Fatih Akkağıt, Federasyon Teknik Sanat Kurul üyesi Çetin Çelik ve Delege Ahmet Çizmeci oldu.

Bizleri kabul ettiğiniz sizlere en içten duygularımla teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Hayrettin Akkağıt, Federasyon Başkanı hemşehrimiz Sertaç Demirtaş'ın yoğun işleri nedeniyle istifasıyla boşalan Federasyon Başkanlığı seçimi için bir kongre gerçekleştirildiğini Hayri Gürhan Ozanoğlu'nun da başkanlığa seçildiğini kaydederek sözlerine şöyle devam etti: "Yapılan kongrede bizlerde yönetim kurulunda yer aldık, bizlere bu süreçte verdiğiniz desteklerden dolayı Federasyon Başkanımız ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca ilimiz kültürüne yapmış olduğunuz çalışmalar ve desteklerde son derece anlamlı olmuştur, bunun içinde ayrıca ilimiz adına siz çok teşekkür ediyorum. Bu sayede Türkiye de oyu en çok olan 4 ilden biri olduk. Bu destekleriniz bunda çok etkili olmuştur. Federasyon da etkili arkadaşlarımız bu sayede yer almış ve federasyonda adeta bir Elazığ rüzgârı gerçekleştirmiş olduk." Dedi.

Akkağıt'a ve misafirlere yeni görevlerinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Hayrettin beyi yıllardır tanıyorum ve yıllardır folklorun içinde olan değerli bir arkadaşımız. Basamak basamak bu işe başladı. Çok büyük gayretleri oldu ve hak ettiği yerlere de geldi.

Özelikle Elazığlı kardeşlerimizin yönetime dahil olması çok sevindirici olmuştur. Belediyemizde geçmişle gelecek arasında bir kuşak oluşturması adına, belediyemiz he zaman yanlarında olacaklarını ifade etmiştik. Elazığ'ın folklorunun ve kültürünün tanıtılması bakımından yapacakları her çalışmada bundan böyle daha fazla kendilerinin yanında olacağımıza beyan ediyor ve bir kez daha kendilerine başarılar diliyorum." Dedi.

Başkan Selmanoğlu'nun bugünkü ikinci ziyaretçileri de Elzerem'den oldu. Psikolog İrem Aydın, Okul Aile Birliği Başkanı Kamile Atalay ve okul öğrencileri Zafer Karakaya, Zafer Türker, Güneş Demirtaş ve Fatih Keskin Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Psikolog İrem Aydın ve Okul Aile Birliği Başkanı Kamile Atalay bir süre Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile sohbet ederek, yapmış olduğu çalışmalar hakkında Başkan Selmanoğlu'na bilgi verdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title