Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, halk oylaması öncesinde partisinin Manavgat İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, halk oylaması öncesinde partisinin Manavgat İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in de eşlik ettiği Baykal, ilçe teşkilatı önünde partililere hitap etti.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının "telafisi olmayan, olağanüstü kararların alınacağı bir yol ayrımı" olduğunu savunan Deniz Baykal, "Hepimiz gerçekten çok ağır sorumluluklar taşıyoruz şu anda. Alacağımız karar sadece bizim bundan sonra kalan hayatımızı değil, çocuklarımızın ve torunlarımızın da hayatını etkisi altına alacak. Asırlık bir tercih yapacağız, telafisi mümkün olmayan bir konu. Yani kararı bir defa alacağız, bir defa bir şey söyleyeceğiz. Yanlış söylersek her şeyi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayız." dedi.

Halk oylamasında verilecek oyun, vatanın ve devletin tapusu olduğunu kaydeden Baykal, herkesin kendi evinin, bahçesinin ve tarlasının tapusuna sahip çıkar gibi, vatanın ve devletin tapusuna sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Niyazi Nefi Kara Deniz Baykal Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title