Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, "Biz 'Hayır veren haindir' demedik.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, "Biz 'Hayır veren haindir' demedik. Hayır veren de bu memleketin evladıdır, kardeşimizdir. Ancak teröristler 'hayır' veriyor, bu da böyle biline." dedi.

Biga ilçesine bağlı Şehitlik Mahallesi'nde davul zurna eşliğinde karşılanan Milletvekili Gider, daha sonra kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Vatandaşlarla aralarında gönül bağı olduğunu vurgulayan Gider, "Biz bu mahalleye gelirken tek şey alıyoruz gönlümüzü alıyoruz. Şehitlik Mahallesinin gönlünde önce vatan, devlet vardır ve millet vardır. Allah'a şükür şu anda korumaya ihtiyacımız yok." dedi.

PKK ve FETÖ'nün bir terör örgütü olduğunu belirten Gider, şunları kaydetti:

"Bunlar anayasa değişikliğine 'hayır' diyor. Biz 'Hayır veren haindir' demedik. Hayır veren de bu memleketin evladıdır, kardeşimizdir. Ancak teröristler 'hayır' veriyor bu da böyle biline. Bu mahallede düşmanlık yok. Herkese kardeşlik var. Bu memleketi bu milletin evlatları yönetsin diye oyumuzu ne vereceğiz? Bu memleketin lideri Recep Tayyip Erdoğan'a saldıranlara cevap olarak oyumuzu ne vereceğiz? 'Evet' vereceğiz. Allah sizden razı olsun. Sizin derdiniz ne ise bizim derdimiz o oldu. Bunu biz oy için yapmadık. Oy lazım değilken de biz bu mahalledeydik. Seçim geçti. Ben, kendi köyüme gelmeden buraya geldim. İnsan burada huzur bulmazsa niye gelsin? 15 Temmuz'da kadınıyla erkeğiyle sokaktaydık. Onlar neredeydi? Evlerinde saklanıyorlardı. Allah'a şükür milletimizle sokakta olmaktan ancak gurur duyarız."

Gider'e ziyaretinde, AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci ve partililer eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale AK Parti Biga Politika Güncel Haberler

title