Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, "Referandumda 'Hayır' diyenler, 'Rejim değişiyor, tek adam, bütün yetkiler bir kişiye verilecek' gibi hiçbir mesnedi olmayan iddialarda bulunuyorlar.

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, "Referandumda 'Hayır' diyenler, 'Rejim değişiyor, tek adam, bütün yetkiler bir kişiye verilecek' gibi hiçbir mesnedi olmayan iddialarda bulunuyorlar. Asla böyle bir şeyin olması söz konusu değil." dedi.

Milletvekili Çelik, beraberinde Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya ile Yuva ve Bayralar mahallelerinde vatandaşlarla sohbet etti.

Çelik, Türkiye'nin 16 Nisan'da anayasa değişikliği referanduma gideceğini anımsattı.

Referandumda "Evet" çıkmasıyla Türkiye'nin daha da güçleneceğini vurgulayan Çelik, "Referandumda 'Hayır' diyenler, 'Rejim değişiyor, tek adam, bütün yetkiler bir kişiye verilecek' gibi hiçbir mesnedi olmayan iddialarda bulunuyorlar. Asla böyle bir şeyin olması söz konusu değil. Aksine yeni sistemde daha güçlü, sorumluluğu olan ve milletin kendisini yönetenlerden doğrudan hesap soracağı bir yönetim şekli ortaya konacak. Bu konuda sizlerin kararının 'Evet' olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Sena Nur Çelik AK Parti Antalya Elmalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title