Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Konya İl Teşkilatı, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için kampanya çalışmalarını başlattı.

Ak Parti Konya İl Teşkilatı, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için kampanya çalışmalarını başlattı.

Ak Parti İl Başkanı Musa Arat, il binası önünde düzenlenen toplantıda, bugün yeni bir sefere çıktıklarını söyledi.

Zaferlerin fedakarlık, emek ve çalışmakla mümkün olduğuna işaret eden Arat, önceki dönem milletvekilleri, parti yöneticiler ile partililerin bir araya gelerek sahada çalışma yürüteceklerini aktardı.

Arat, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında, Konya'nın üzerine düşeni yerine getirmesi için yollara düşeceklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Konya'nın en yüksek desteği vermesi adına meydanlara çıkıyoruz. Vereceğimiz 'Evet'ler, akıtacağımız terlerle bereketlenecek. 'Evet' oyları en yükseğe çekilmiş bayrak gibi Konya'yı zirveye taşıyacak. Anayasa değişikliğini tek tek anlatacağız. Bunun gerekliliğini izah edeceğiz. Konya'da kapı kapı, ev ev dolaşıp anayasayı ve davamızı anlatacağız. Partimizin bu zamana kadar verdiği hizmetleri aktaracağız. Halkımız bu zamana kadar bizi hiç mahçup etmedi. İnşallah 16 Nisan'da yeni bir zaferi burada mutlulukla karşılayacağız. Buna inancımız tamdır."

Ak Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli ise güçlü teşkilatlarıyla halk oylaması sürecinde kampanyalarını sahada aktif şekilde yürüteceklerini vurguladı.

Ak Parti'nin halkın büyük desteği ile iktidara geldiğini anımsatan Kaleli, "Davamız, hak-batıl mücadelesinde Hakk'ın yanında yer almaktır. Dünya döndükçe de inşallah Hakk'ın safında yer alamaya devam edeceğiz. İddiamız, diğer emperyalist ülkeler gibi sömürü, gözyaşı ve kan değildir. Hakkı, evrensel adaleti, doğruluğu ve erdemliliği anlatmak, bunların mücadelesini vermek için davamıza hizmet etmeye çalışacağız." diye konuştu.

"Büyük bir gayretle çalışmalıyız"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de büyük Türkiye hedefine ulaşılmasını ve yeni bir geleceğin kurulmasını engellemek isteyenlerin Türkiye'ye savaş açtığını anlattı.

Halk oylamasında sonuç ner olursa olsun herhangi bir şeyin değişmeyeceğine yönelik iddiaların dillendirildiğine dikkati çeken Akyürek, şunları kaydetti:

"Bu çok yanlış. Devlet, millet ve Türkiye düşmanları hayır çıkması için kol kola, omuz omuza çalışıyorlar. Türkiye düşmanları, terör örgütleri, emperyalist güçler, 16 Nisan'da hayır çıkması için niye çalışıyorlar? Hayır çıkması için meydanlara niye indiler? Bu büyük oyunu görmemiz ve bunu bozmamız için dört bir koldan gecemizi gündüzümüze katarak, belediye başkanları, teşkilat mensupları, ülkemizin geleceğini düşünen insanlarımızla büyük bir gayretle çalışmalıyız."

Yapılan duanın ardından partililer, kampanya çalışmaları için ilçelere hareket etti.

Kaynak: AA / Güncel

Muhammet Uğur Kaleli AK Parti Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title