Haberler

Halk Otobüslerinde Kartlı Dönem Başladı

Güncelleme:

Burdur'da Özel Halk Otobüslerinde "Kentkart" sistemi başladı.

Toplu Taşımayı kolaylaştıran Kentkart Burdur'daki 48 Burdur Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsünde kullanılmaya başlandı.

Kentkart sistemi ve Halk Otobüsleri Kooperatifi yeni hizmet binasının açılış töreninde konuşan Kentkart Genel Müdürü Ercan Ünal sistemle halkın bozuk para bulundurma derdinden kurtulacağını ayrıca kamera ve araç takip sistemi ile daha plânlı ve güvenli bir toplu taşıma hizmetine kavuşulmuş olacağını kaydetti. Ercan Ünal törene katılanlara sistemin işleyişiyle ilgili bilgi verdi. Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'da "Yapılan hizmet bir Belediye hizmetidir. Toplu taşıma hizmetlerinin daha düzenli olarak yürütülebilmesi için meclisimizde oy birliği ile Kentkart sistemine geçilmesini kabul ettik." dedi. Açılışta konuşan Burdur Milletvekilleri Bayram Özeçlik ve Ramazan Kerim Özkan'da sistemin hayırlı olmasını dilediler.

Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve Milletvekilleri Bayram Özçelik ile Ramazan Kerim Özkan daha sonra bir halk otobüsüne kentkart ile bindiler. Burdur'lu vatandaşlar şehrin çeşitli yerlerindeki 33 kentkart yükleme noktasından kartlarına dolum yaptırabilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sebahattin Akkaya Kerim Özkan Burdur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title