Haberler

'Halk Günü' Yarın

Güncelleme:

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yarın 'halk günü' yapılacak.

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenecek olan 'halk günü'nde vatandaşların sorunları dinlenerek çözüm yollarının aranacağı bildirildi. Vatandaşların dilek, şikayet ve önerilerini anlatacağı toplantının yarın saat: 19.00'da Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nda yapılacak.

Halk günlerinin öneminin farkında olduklarını belirten Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, "Yerel seçimle ilgili çalışmalarımıza şimdiden başlıyoruz. Halk günü'müze sadece partililer değil, Şanlıurfa'da yaşayan herkesi kapsıyor. Bu toplantılarımız rutin bir şekilde her ay devam edecek" dedi.

Düzenlenecek 'halk günü'nün teşkilat başkanlığının yürüttüğü bir proje olduğunu ifade eden Zahit, "Burada vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Sorunu olan, problemine çözüm arayan tüm kardeşlerimizi bekliyoruz. Onların yaralarına merhem olmak bizim asli görevimizdir. Sorunların çözümü için gerekli yerlerle irtibata geçip elimizden geleni yapacağız" diye onuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şanlıurfa Merkez Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title