Haberler

Halk Bakan Bayraktar'ı Ve Vali Kızılcık'ı Bağrına Bastı

Güncelleme:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, bugün Trabzon'un batı kesimindeki bazı ilçelerde halkı ziyaret ettiler.

İlk olarak Şalpazarı ilçesine giden Bakan ve Vali burada vatandaşla kucaklaşarak onların dertlerini ve taleplerini dinlediler. Şalpazarı esnafını gezerek onlara işlerinin nasıl olduğunu soran Bakan Bayraktar, Vali Kızılcık ile birlikte esnaf gezisini tamamladıktan sonra Beşikdüzü İlçesine hareket ettiler. Ziyarete Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüooğlu da eşlik etti.

Beşikdüzü ilçesinde yine esnafla bir olan Bakan ve Vali, bu ziyaretlerinin ardından beraberindekilerle Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerine uğradılar. Vakfıkebir'de bir okulda incelemelerde bulunan Bakan ve Vali Kızılcık, okulla ilgili ilçe kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'dan bilgi aldı. Halkın yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılayan Bakan ve Vali, ziyaretlerinin ardından Trabzon'a hareket etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Kızılcık Şalpazarı Beşikdüzü Trabzon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title