Haberler

Hakkari Belediye Başkanlığına Görevlendirilen Vali Yardımcısı Epcim Bayramlaşma Törenine Katıldı

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği 28 belediyeye yönelik görevlendirmeler kapsamında Hakkari Belediye Başkanlığına getirilen Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, "Belediye hizmetlerinin, müşterek mahalle hizmetlerinin neler olduğu bellidir.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği 28 belediyeye yönelik görevlendirmeler kapsamında Hakkari Belediye Başkanlığına getirilen Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, "Belediye hizmetlerinin, müşterek mahalle hizmetlerinin neler olduğu bellidir. Bu hizmetleri etkin, verimli bir şekilde halkımıza sağlamaya çalışacağız." dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Hakkari Öğretmenevi bahçesinde Valilikçe resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene, Hakkari Vali Yardımcısı Hasan Ongu, İçişleri Bakanlığınca KHK ile Hakkari Belediye Başkanlığına görevlendirilen Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Mustafa Gökgöz, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin ile çeşitli kurumların amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Katılımcıların bayramlaşması sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cüneyt Epcim, belediye hizmetlerini halka verimli olarak sağlayacaklarını ifade etti. Epçim, bunu gerçekleştirirken çeşitli kurumların da desteğini alacaklarını ifade ederek, şu değerlendirmede bulundu:

"Devletimizin çeşitli kurumlarından alacağımız destek ile gerekli hizmetleri sağlayacağız. Şimdi şu hizmeti sağlayacağız demek çok doğru bir yaklaşım olmaz. Ama belediye hizmetlerinin, müşterek mahalle hizmetlerinin neler olduğu bellidir. Bu hizmetleri etkin, verimli bir şekilde halkımıza sağlamaya çalışacağız."

Bayramlaşma töreni sırasında güvenlik güçleri de Öğretmenevi önüne gelen çocuklara bayram şekeri ile çikolata dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Fatih Keskin Durankaya Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title