Haberler

Hakan Tütüncü, Manavgat'ta seçim çalışmalarını sürdürdü

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Manavgat ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti. Tütüncü, basın mensupları, STK temsilcileri ve MHP ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Kepez'deki belediye başkanlığı sürecindeki hizmetlerini anlatan Tütüncü, Antalya'nın gelecek vizyonu için önemli bir kadroyla yola çıktıklarını belirtti.

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmalarını Manavgat ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal ve Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan adayı Süleyman Okudan'ın katıldığı ziyaretlerde Tütüncü, önce ilçedeki basın mensupları ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Antalya'nın yarınları ile Manavgat'ın gelecek vizyonu için 31 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğuna değinen Tütüncü, işini bilen, şehrini tanıyan, şehrin gelecek vizyonlarını oluşturmayı başarmış bir kadroyla yola çıktıklarını, Antalya ile 19 ilçesini altın çağ ile buluşturacaklarını söyledi.

Kepez'deki 15 yıllık belediye başkanlığı sürecindeki hizmetlerini aktaran Tütüncü, "Antalya'nın arka mahallesi olan Kepez, bugün Antalya'nın en büyük ilçesi oldu. Kepez Belediyesi, bugün belediyecilik konusunda en önemli hizmetleri yapan, Türkiye'de bazı uygulamaları takip edilen ve ilham olan bir belediye haline geldi. Kepez potansiyelini keşfetti ve şimdi geleceğe çok büyük hedeflerle bakıyor." dedi.

Tütüncü, Kepez'de 90 bin gecekondunun kavgasız gürültüsüz yıkıldığını, 15 tane hastane, 150'den fazla okulun yapıldığını, 1200 kilometre yol açıldığını, ilçeye 3,5 milyon metrekare yeşil alan, 13 müze ve 22 kütüphane kazandırıldığını dile getirdi.

Kepez Belediyesinin, TÜBİTAK işbirliği ile Türkiye'nin en büyük Bilim Merkezi'ni, Antalya'ya kazandırdığını da vurgulayan Tütüncü, "Örnek projeler hayata geçirdik. Hayatın her alanında ciddi tecrübeler elde ederek, hemşehrilerimize en güzel hizmetleri yaparak, örnek bir belediyecilik gerçekleştirdik. Bu belediyecilik pratiğimizin Antalya'mız ve 19 ilçesine de yayılmasını isteyerek, kutlu bir yola çıktık. Hizmetlerimizde, eserlerimizde en güzelini Antalya'mıza ve 19 ilçemize getireceğiz." diye konuştu.

Tütüncü daha sonra MHP Manavgat İlçe Başkanı Nooman Enhoş'u da makamında ziyaret etti. MHP İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Tütüncü, Cumhur İttifakı ortağı MHP teşkilatı için "Bizim birbirimize olan sevgimiz ve tutkunluğumuz çok farklı" ifadelerini kullandı.

Tütüncü, makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın insanlığa bırakılan hizmetler ve eserler olduğunu söyledi. Belediye başkanlığı koltuklarının milletin makamları olduğunu dile getiren Tütüncü şunları söyledi:

"Milletin her bir ferdinin, o koltukları kendisinin koltuğu gibi görmesini hissettirmektir. Bu bizim en büyük amacımız. Bir vatandaşımız herhangi bir şekilde belediyede işi olduğunda hiçbir aracı kullanmadan, belediyeye işini yaptırabilecek imkana ve fırsata sahip olduğunu anladığı an biz Türkiye Cumhuriyetine en büyük iyiliği yapmış oluyoruz."

Tütüncü, ittifak ortağı MHP ziyaretinden sonra Manavgat'ta esnafları ziyaret ederek, hayırlı ve bol kazanç diledi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, taleplerini dinleyen Tütüncü, seçimlerde destek istedi.

Esnaf ziyaretinden sonra Tütüncü, Seçim Koordinasyon Merkezi önünde düzenlenen mitinge katılarak, vatandaşlara hitap etti.

Kaynak: AA / Güncel

Belediye Başkanlığı Hakan Tütüncü Manavgat Antalya Kepez MHP Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title