Haberler

Hak-İş Başkanı Arslan, gece vardiyasında görevli temizlik çalışanlarını ziyaret etti

Güncelleme:

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik çalışanlarını gece vardiyası öncesi ziyaret etti.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik çalışanlarını gece vardiyası öncesi ziyaret etti.

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Kampüsü'ndeki ziyarete Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, Hizmet-İş Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Recep Dere ile Altındağ Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Emrah Çiloğlu da katıldı.

Arslan, burada yaptığı konuşmada, Altındağ Belediyesinin Ankara ticaret hayatının can damarı durumunda bulunduğunu, yoğun iş hayatı nedeniyle Ankara'nın nüfusa göre çöp oranı en fazla ilçesi olduğunu söyledi.

Altındağ Belediyesi Başkanı Asım Balcı ile Altındağ'da yeni bir dönemin başladığını ifade eden Arslan, "Bu yeni dönemde özellikle şirkette çalışan arkadaşlarımız sendikamıza üye olmasına rağmen toplu sözleşmeyi yapamamıştık. Bu dönem toplu sözleşmeyi yaptık. İkinci dönem yine asgari ücretin üzerine ayrıca bir enflasyon farkı uygulanarak bir kısım haklarımızı geliştirerek toplu sözleşmemizi de bu şekliyle bitirmiş oluyoruz. İmza töreni yaparız inşallah." dedi.

Arslan, temizlik çalışanlarının Altındağ sakinlerine hizmet ederken bir yandan da hayır kazandıklarını, yapılan işin çok kıymetli olduğunu ifade etti.

Hak-İş Başkanı Arslan, "Ülkemizin 2022 yılında birlik ve beraberliğinin korunmasını, terörün son bulmasını istiyoruz. Ekonomik kuşatmaların ve operasyonların sona erdiği, ülkemizin imkanlarını daha iyi noktalarda kullandığı ve daha iyi noktalara geldiği bir Türkiye temenni ediyoruz." diye konuştu.

Daha sonra Arslan ve beraberindekiler pasta kesti, temizlik işçilerine hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Altındağ Belediyesi Mahmut Arslan Altındağ Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title