Haberler

Haftanın Takımı Belediye Vanspor

Güncelleme:

Türkiye'nin en fazla okunan spor gazetelerinden biri geçtiğimiz haftanın enlerini belirledi.

TFF Üçüncü Lig 3. Grup'taki enlere B.Van spor damga vurdu. Haftanın Takımı B.Van spor seçilirken, Haftanın Teknik Direktörü Cahit Yahya Sönmez ve Haftanın Kalecisi de B.Van spor'un file bekçisi Taner seçildi.

Geçtiğimiz hafta önce Türkiye Kupası'nda Karşıyaka spor'u, ardından ligde Yeni Diyarbakır spor'u 1-0'lık sonuçlarla mağlup eden B.Van spor, haftaya da damga vurdu.

Ülkenin en fazla okunan spor gazetelerinden biri olan Fotomaç, haftanın enlerinde B.Vanspor'u, hocasını ve kalecisini belirledi. Kırmızı Siyahlı takımı haftanın takımı olarak belirleyen gazete, haftanın hocası olarak Teknik Direktör Cahit Yahya Sönmez'i belirledi. Söz konusu gazete, haftanın karmasında da ilk sırada kaleci Taner'i seçti. Yine B.Vanspor'lu Volkan da haftanın karması arasında yer aldı.

Aynı ligin 1. Grubunda haftanın takımı Sivas 4 Eylül olurken, haftanın hocası ise söz konusu takımın hocası Alaaddin Çiçek oldu.

2. Grup'ta ise haftanın takımı Batman Petrol, hocası ise Adnan Şentürk oldu.

Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci / Güncel

Belediye Vanspor Diyarbakırspor Türkiye Kupası Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title