Haberler

CHP'li eski vekil Yarkadaş'ın "Bakan Çavuşoğlu'nun kızının lüks düğünü" dediği görüntüler CHP'li ismin çıktı

Güncelleme:

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş'ın, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun kızının düğün töreni diyerek servis ettiği videonun, CHP Alanya ilçe başkan yardımcısı Gökhan Sipahioğlu'nun düğün görüntüleri olduğu ortaya çıktı. Sipahioğlu'ndan gelen uyarının ardından söz konusu tweetlerini silen Yarkadaş, Çavuşoğlu'nun ailesini arayıp üzgün olduğunu belirttiğini söyledi.

Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabı Twitter'dan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun kızının düğün görüntüleri olduğunu iddia ettiği bir video paylaştı. Tweetine, "Maşallah zenginlik böyle bir şey. Düğün töreni öncesi gelen hediyeler göz kamaştırdı" notunu düştü.

CHP'li eski vekil Yarkadaş'ın 'Bakan Çavuşoğlu'nun kızının lüks düğünü' dediği görüntüler CHP'li ismin çıktı

"BOŞ KONUŞMAYI BIRAK"

Yarkadaş'ın "lüks düğün" dediği görüntülerin, CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu'nun düğünü öncesi kaydedilen anlar olduğu ortaya çıktı. CHP'li İlçe Başkan Yardımcısı Sipahioğlu, "Boş konuşmayı bence bırak. Düğün benim. CHP Alanya ilçe başkan yardımcısıyım. Seni yalan haberlerinden dolayı dava edeceğim. Siyaset yaptığınızı zannediyorsunuz? Beyefendi siz normal misiniz? Yalan paylaşmışsınız. Farkında mısınız?" sözleriyle Yarkadaş'a tepki gösterdi.

CHP'li eski vekil Yarkadaş'ın 'Bakan Çavuşoğlu'nun kızının lüks düğünü' dediği görüntüler CHP'li ismin çıktı

"ÜZGÜN OLDUĞUMU BELİRTTİM"

Paylaştığı tweeti daha sonra silen Yarkadaş, görüntülerin Bakan Çavuşoğlu'nun kızının değil yeğeninin düğünü öncesi çekildiğini söyledi. Yarkadaş, "Az önce paylaştığım videoyu sildim. çünkü video Çavuşoğlu'nun kızının değil yeğeninin düğünü öncesi çekilmiş. aile üyeleri aradı, özel bir törenin yansıtılmasından ve Çavuşoğlu ile bağ kurulmasından rahatsız olduklarını, Bakan'la görüşmediklerini söylediler. Düğün törenleri ayni güne denk geldiği için videoların servis edildiğini ve karıştığını, videoların AK Parti içindeki bir grup tarafından yayıldığını belirten aile, bu şekilde gündeme gelmekten rahatsızlık duyduklarını belirttiler. Az önce Çavuşoğlu ailesiyle de görüştüm. Verdiğim bilgiyi teyit etmeden yayınladığım için üzgün olduğumu belirttim. 'Zaman zaman böyle kazalar' oluyor dediler. Durumu anlayışla karşıladıklarını, düzeltmenin konuyu açığa kavuşturduğunu belirttiler. Mesele bundan ibarettir." dedi.

CHP'li eski vekil Yarkadaş'ın 'Bakan Çavuşoğlu'nun kızının lüks düğünü' dediği görüntüler CHP'li ismin çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Barış Yarkadaş Alanya Haberler

500

Yorumlar (6)

Sanane Adımdan :

chp ye inanan var mı hala cidden :DD

31
11
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

akp yi Allah alsın İnşallah ta bu chp yede ülke nasıl teslim edilir bilmiyorum

18
7
yanıtYanıtla
Özyar Ekici:

Yav he he...bile isteye yapın haberi, biri birşey derse, özür dileriz yanlışlık olmuş...bu kervan böyle gitmez, bunlara attıkları iftiradan dolayı ağır cezalar lazım ki, insanların haysiyetleriyle oynamadan önce düşünsünler...

13
1
yanıtYanıtla
Alparslan Çapa:

Tabi herkezin keyfi yerinde olan guluncek bir askeri ucreti bu sene.onlara yuzde 500 zam l.tabikide boyle dugun torenleri olur kayet normaldir.krediyle kredi kartiyla 5 bilersik birde gerdanlik yapabilirsek gine iydir.sonra o kredi ve kredi kartlari odemek icin 10 sene uraş

1
11
yanıtYanıtla
by nokta :

işiniz gücünüz yalan dolan c.başkanı hiç bir zaman bir yüzüğüm var dememiştir. belediye seçimlerine katılırken bir partilinin seçim kampanyasına bağışladığı yüzüğü göstermişlir toplumsal algı vardır derhal dava açılmalıdır...algı yapan cezasını çekmelidir.

7
3
yanıtYanıtla
Alparslan Çapa:

Allahdan sadece belediye baskan yardimcisinin dugun torenleriymis acaba belediye baskanin kendisi olsa nasil bir dugun töreni olurdu

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title