Haberler

Berna Kuş: Cumhuriyet coşkusu Yatağan'da yaşandı

Güncelleme:

Yatağan Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde fener alayı, lazer gösterisi ve Mustafa Ceceli konseri düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Yatağan Belediyesi tarafından Belediye Meydanından başlayan fener alayı düzenlendi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların destek verdiği yürüyüşte milli ve manevi şarkıların çalınarak gerçekleştirilen yürüyüşte renkli görüntüler oluştu.

Kaya Köstepen Şehir Stadı'nda sona eren fener alayının ardından ücretsiz Mustafa Ceceli konseri gerçekleştirildi.

Binlerce kişinin doldurduğu statta büyük bir coşkuyla başlayan konserde konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Demir, herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlayarak cumhuriyetin 98'inci yılının hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Toksöz ise, cumhuriyetin önemine vurgu yaparak, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını andı.

Hemşerilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Toksöz, "İyi ki varsın cumhuriyet" dedi.

Konuşmaların ardından Toksöz ve Demir tarafından, Mustafa Ceceli, sunucu Ateş'e ve organizatör Cevdet Mucuk'a plaket sunuldu.

Gece geç saatlere kadar süren konserde Yatağanlılar, cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ceceli Cumhuriyet AK Parti Yatağan Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title