Haberler

Gürkan, Bakan Yardımcısı Demircan'ı ağırladı

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çeşitli temas ve incelemelerde bulunup açılışlara katılmak üzere Malatya'ya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çeşitli temas ve incelemelerde bulunup açılışlara katılmak üzere Malatya'ya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ı makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler aktaran Başkan Gürkan, özellikle tarihi eserlerin yerinden ayağa kaldırılması, gelecek nesillere aktarılması noktasında özverili çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Başkan Gürkan, "Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet ve yatırımlarımızın hayata geçirilmesinde herhangi bir aksamaya meydan vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malatya'nın yeşil alan miktarının artırılması noktasında yaptığımız çalışmaların yanında, Yol açma ve genişletme çalışmaları, sosyal ve kültürel alanda yapmış olduğumuz çalışmalarla vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret göstermekteyiz. Ayrıca bu çalışmalarımızın yanında enerji alanında yaptığımız çalışmalarla da örnek belediyeler arasında yer almaktayız" dedi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'nın Belediye ziyaretine Malatya Valisi Aydın Baruş, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'de eşlik etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title