Haberler

Güreş Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu Ankara'da Başladı

Güreş Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu Ankara'da başladı Başkan adayları Musa Aydın ve Şeref Eroğlu hedeflerini genel kurula anlattı Divan Kurulu'nun oluşturulmasının ardından salonun girişinde tartışmalar yaşandı Holidayy Inn Otel'de 278 delegeden 223'ünün katıldığı olağanüstü genel kurulda yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından divan başkanlığına Cemil Çetin seçildi ve genel tartışmalarla başladı.

Güreş Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu Ankara'da başladı

Başkan adayları Musa Aydın ve Şeref Eroğlu hedeflerini genel kurula anlattı

Divan Kurulu'nun oluşturulmasının ardından salonun girişinde tartışmalar yaşandı

Holidayy Inn Otel'de 278 delegeden 223'ünün katıldığı olağanüstü genel kurulda yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından divan başkanlığına Cemil Çetin seçildi ve genel tartışmalarla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yönetim, denetim ve faaliyet raporları okunarak oy birliğiyle ibra edildi. Genel kurulda, 2015-2016 yıllarının tahmini faaliyet programları ve bütçeleri okunarak kabul edildi.

ŞEREF EROĞLU "OLİMPİYATTA MADALYA VADEDİYORUZ

Başkan adaylarından Şeref Eroğlu, güreşin sorununun minder başarısının azalması değil, altyapının çökmesi olduğuna dikkati çekerek, altyapıya yatırımı artıracaklarını söyledi.

Uluslararası arenada Türkiye'nin daha etkili konuma gelmesi için mücadele edeceklerini anlatan Eroğlu, daha fazla üyeyle temsil edilmenin gayreti içinde olacaklarını dile getirdi. Eroğlu, 12 haftalık deplasmanlı lig kuracaklarını sözlerine ekledi.

Şeref Eroğlu, yağlı güreşte birtakım sorunlar yaşandığına ve organizasyon sayısının çok azaldığına dikkati çekerek, Yağlı güreş kurumsallaşacak, kendi yönetimi ve bütçesi olacak. Kırkpınar Yağlı Güreşlerini, Türki cumhuriyetlere ve İslam ülkelerine açacağız. Bu geleneği yaşatmak yetmez. Geliştirmek boynumuzun borcu olacaktır. Olimpiyat oyunlarında altın madalya vadediyoruz diye konuştu.

MUSA AYDIN "SPOR,YARIŞ VE REKABETTİR

Diğer aday Musa Aydın da 2016 Rio Olimpiyatları'nda ay-yıldızlı bayrağı göndere çektirmek için çalışmalarına hız vereceklerini vurgulayarak, Güreşte başarılı sporcuları, yatılı okullara yerleştirerek güreş ordusu yaratacağız. Spor, yarış ve rekabet demektir. Ligleri deplasmanlı ve ödüllü yapacağız dedi.

AHMET AYIK "ESKİ ŞAMPİYONLARA OY HAKKI VERİLMELİDİR

Eski Güreş Federasyonu Başkanı ve Dünya Güreş Birliği Üyesi Ahmet Ayık ise seçime giren adaylara başarılar dileyerek, göreve gelecek başkandan delege sisteminde değişiklik yapılmasını ve eski şampiyonlara oy kullanma hakkı verilmesi gerektiğini savundu.

GENEL KURUL ÖNCESİ VE DEVAMI SIRASINDA OLAYLAR YAŞANDI

Bu arada divan kurulunun oluşturulmasının ardından salonun girişinde tartışmalar yaşandı.

Avrupa Güreş Federasyonları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Önder Yakşi'nin delege olmaması nedeniyle salona alınmaması sonrasında Yakşi ve yakınlarıyla federasyon yetkilileri arasında gerginlik çıktı. Federasyon başkan vekili Oktay Aktaş'a yapılan saldırı ve sözlü Tartışmalar, araya girenler sayesinde yatıştırılırken, tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şeref Eroğlu Cemil Çetin Musa Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title