Haberler

Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Greko ve Serbestte 4 Altın Madalya Bekliyoruz

(özel) Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Greko ve serbestte 4 altın madalya bekliyoruz Bayanlarımız da Avrupa Oyunları'na adını yazdıracaklar Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de birincisi yapılan Avrupa Oyunları'nda milli güreşçilerimizin performanslarını değerlendirdi ve hedefleri açıkladı.

(özel) Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Greko ve serbestte 4 altın madalya bekliyoruz

Bayanlarımız da Avrupa Oyunları'na adını yazdıracaklar

Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de birincisi yapılan Avrupa Oyunları'nda milli güreşçilerimizin performanslarını değerlendirdi ve hedefleri açıkladı. DHA'ya açıklamalarda bulunan Başkan Aydın şunları söyledi

EVSAHİBİ GİBİYİZ, BU BİZİM İÇİN AVANTAJ

İlk defa başlayan oyunlar artık 4 yılda bir düzenlenecek, olimpiyat öncesi prova niteliği taşıyor bu oyunlar. Kardeş ülke Azerbaycan'da olması bizim için büyük bir avantaj, kendimizi ev sahibi gibi hissediyoruz. Bugün 4 sporcumuz mindere çıktı. İyi başlangıç yaptık, dilerdik beklerdik öyle devam edelim ama Yunus Özel'in sakatlanmasından dolayı elendi, diğer sporcumuz Fatih Üçüncü de iki kez avantajını kaybetti. Minderde 2 güreşçimiz kaldı. Hem Selçuk Çebi'den hem Cenk İldem'den madalya bekliyoruz. Bu Avrupa Oyunları'nda güreşte ilk madalyalarımız olacak. Bronz için çalışacaklar.

MADALYA BEKLENTİLERİ

Toplam 24 sporcu ile geldik. 8 Grekoromen, 8 bayan, 8 de serbest . Tabii hem Grekoromen hem serbeste altın bekliyoruz. Özellikle yarın Rıza Kayaalp ağır sıkletimizden altını alacaktır. 75'te Mustafa Kaya sürpriz yapabilir.

Serbestte ise Yakup Gör 2'nci oldu, 3'üncü oldu, İnşallah bu sefer 1'inci olur, daha önce dünya ikinciliği bulunuyor. 3 Avrupa ve 1 dünya şampiyonluğu bulunan Taha Akgül'den yine şampiyonluk bekliyoruz.

Bayanlarda son 2 yılda büyük bir aşama kaydettik, İnşallah bayanlarımız da ilk defa yapılan Avrupa Oyunları'nda isimlerini yazdıracaklar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Musa Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title