Haberler

Aile Bakanı'ndan Hacıosmanoğlu'na: Herkes Kendi Seviyesince Konuşuyor

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kadınlarla ilgili sözlerine "Herkes kendi seviyesince konuşuyor." diyerek cevap verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamaya ilişkin, "Ben daha önce de söyledim. Herkes kendi seviyesince konuşuyor. Bu sorunun cevabını Karadeniz'in dik duran kahraman kadınlarına bırakıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"HERKES KENDİ SEVİYESİNCE KONUŞUYOR"

Gürcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türkiye genelinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kurumlarda yetişen ödül almış, sporcu çocuklarla bir araya geldi. Bakan Gürcan gazetecilerin, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamaya ilişkin sorusunu yanıtladı.

Gürcan, Hacıosmanoğlu'nun "Gerekirse adam gibi ölürüz, kadın gibi yaşamayız" sözlerine dair, "Ben daha önce de söyledim. Herkes kendi seviyesince konuşuyor. Bu sorunun cevabını Karadeniz'in dik duran kahraman kadınlarına bırakıyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Gaziantepspor Ayşen Gürcan Trabzonspor Politika Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (60)

....:

Dikkatinizi cekti mi hic ? Twitter da herkese her seye laf yetistiren Selocan beyfendi, Cumhuriyet bayrami hakkinda hic bir sey yazmamis. Bu nasil Turkiye partisi. Allah akil fikir versin oy veren yurttaslara. Bir daha dusunun derim bu secimde.

16
17
yanıtYanıtla
FB:

BAŞKANIN TİPE BAK HAPİSHANE KAÇAĞI MÜBAREK

4
4
yanıtYanıtla
mahmut:

kapalılık süs oldu yakışmıyor bacım çıkar sen özüne dön bırak bu işlerei için nese dışına vuruyor nur yok şeytanilik var

3
5
yanıtYanıtla
KAYYUM MEMİŞ:

VERİN OYU HDPYE AKPYE 1 KASIMDA KAYALIM

6
1
yanıtYanıtla
TEK BAŞINA KALDIN TRABZON:

AKP Trabzon''u tek başına bıraktı şimdi iş bitti.

7
0
yanıtYanıtla
SivaslılarMobil-IOS:

Adam gibi Konuşuyor işte ney zorunuza gidiyor

1
5
yanıtYanıtla
62Mobil-IOS:

Halen AKP diyorsunuz. Siz AKP bile fazla.

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın.:

ULAN HACIOSMAN SEN NE BİÇİM ADAMSIN İŞİN İÇİNE KADINLARI DA KATTIN

4
1
yanıtYanıtla
İNAT ETTİK AKP GİDECEK:

İNADINA MHP İNAT ETTİK AKP Yİ GÖNDERECEĞİZ.

5
0
yanıtYanıtla
Mhp:

Gonderi ne ermeni us agi olursunuz

yanıt0
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title