Haberler

"Günah Keçisi"nde İçki Servisi

"Günah Keçisi" Filminin Galası Maslak Tim Show Center'da Gerçekleşti.

"Günah Keçisi" filminin galası Maslak TİM Show Center'da gerçekleşti. Mekanın içki ruhsatı olduğu için, davetlilere içki servisi yapıldı.

Başrolünde Şahin K, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun ve Sevtap Parman'ın oynadığı film, 21 Ocak'ta gösterimde olacak.

Şahin K.?nın yeni filmi "Günah Keçisi" filminin galası Maslak TİM Show Center'da yapıldı. Yapımcılığını Medya Mühendisi'nin, yönetmenliğini Cenk Özakıncı'nın üstlendiği, başrolünde Şahin K, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun ve Sevtap Parman'ın oynadığı filmin galasında davetlilere içki servisi yapıldı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Maslak TİM'in içki ruhsatı bulunduğu için özel bir duruma sahip olduğu belirtildi.

"ÖPÜŞME SAHNESİNE 15 YAŞ SINIRI GETİREN ZİHNİYETİ KINIYORUM"

Film hakkında bilgi veren Şahin K., "Bütün insanların rahatlıkla gelip izleyebileceği bir film. Bu filmde tehlikeli adamlar var diye, kimse tehlikeli sahneler olduğunu düşünmesin. Herkes gelip rahatlıkla, eşiyle, dostuyla bu filmi izleyebilir. Şu anda yaş sınırlaması 15... Bir öpüşme sahnesi için 15 yaş sınırı verdiler. Televizyonlarda tecavüz sahneleri var, o kadar öpüşme sahneleri var. Onlar genel izleyiciye hitap ediyor. Bizim bir öpüşme sahnesine 15 yaş sınırı veriyorlar. Bu zihniyeti kınıyorum" dedi. Çekimlerin dört dörtlük geçtiğini belirten Şahin K., oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti. Filmin devamının çekileceğini söyleyen Şahin K., "Türk halkına inşallah güzel şeyler seyrettireceğiz" şeklinde konuştu.

"ŞAHİN K.'YI TANIMADIĞIMIZ İÇİN BİZİM İÇİN BİR KORKUYDU"

Filmi değerlendiren Nuri Alço da, "Coşkun ve ben, misafir sanatçı olarak yeni başlayan arkadaşlarımıza katkıda bulunmak amaçlı bu teklifi kabul ettik. Bundan sonra devam edecekse, rollerin kafa kafaya olacağı, beraberce birlikte olacağımız üç tane daha projeleri var. Şahin K.'yı tanımadığımız için bizim için bir korkuydu, bu. İnşallah sonrakiler daha iyi olacak" dedi. Her türlü tiplemeyi oynayabileceğini belirten Alço, "Güzel bir film oldu. İnşallah başarılı olmuştur. Yine Nuri Alço'yu oynadım. Farklı birşey değil. Kadınlar hakkında ders veren, gençliğe öğreten bir insanı oynadım" ifadelerini kullandı. Şahin K.'nın geçmişinin kendisini etkilemediğini söyleyen Alço, "Beni etkileyecek olan, bu filmde porno sahnelerinin olması. Senaryoda böyle birşey olmadığına göre eskide kalmıştır. Bundan sonra zaten amacı da kendisinin evladını kazanmaktır. O işleri bırakıp, sinemaya yönelik birşey yapmak istedi. Biz de kendisine katkıda bulunduk" diye konuştu.

"KENDİMİ SANATÇI GİBİ HİSSEDİYORUM"

Hayatında ilk defa film öncesi bir kokteyle geldiğini ve ilk kez smokin giydiğini söyleyen Tecavüzcü Coşkun lakaplı Coşkun Göğen ise, "Kendimi sanatçı gibi hissediyorum. Bu benim için bir gurur. Geç de olsa güzel bir şey" şeklinde konuştu. Filmin konusu hakkında bilgi veren Göğen, Şahin K. ile ilgili olarak da, "Enerji dolu, büyük bir beyin, hikaye kendinin, dram ve komedi" ifadelerini kullandı.

FİLMİN KONUSU

Almanya'daki şöhretli, zengin, fakat mutsuz hayatını arkasında bırakıp sade ve normal bir hayata kavuşma arzusundaki Şahin K., Bodrum'da yaşamaya karar verir. Kötü şöhreti yüzünden kaybettiği oğlu Caner'e kavuşmak için çabalarken kasabanın sıkıntılarını da çözecek bir "halk kahramanı" haline gelir. Tanınmadan huzurlu bir hayat sürmek isteyen Şahin K'nın yaşadıkları kendisini tanıyan yabancı turistler yüzünden tekrar hareketlenmeye başlar. Şahin K. her ne kadar düzenli hayata geçme yeminleri etse de peşini bırakmayan şöhreti onu yeni maceralara sürükler.

"Günah Keçisi" filmi, 21 Ocak'ta gösterime girecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title