Haberler

Gülse Birsel'den "Hiçbir şey olmasa da kesin bir şeyler oldu" diyen Ali İhsan Yavuz'a teşekkür

Güncelleme:

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a teşekkür etti.

31 Mart Yerel Seçimler'den sonra yapılan itiraz sonrası yaptığı "Hiçbir şey olmasa da kesin bir şeyler oldu" cümlesiyle dikkatleri üzerine çeken Ali İhsan Yavuz'a Gülse Birsel'den teşekkür yazısı geldi.

"LAF EDEN KARŞISINDA BENİ BULUR"

Birsel'in konuyu köşesine taşıdığı yazıdan önemli satır başları;

Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a laf eden karşısında beni bulur! Zira kendisine binlerce teşekkür borçluyuz.

"MİZAHIMIZA UNUTULMAZ KELİMEYİ TAKDİM EDEN İNSANDIR"

"Öncelikle Ali İhsan Yavuz siyaset tarihimize ve mizahımıza "Hiçbir şey olmasa da kesin bir şeyler oldu" cümlesini takdim eden insandır. Ve mizahçı gözüyle bakıyorum, dillere pelesenk olan bu unutulmaz kalıpları çok az komedi karakteri kurabilir! Söz konusu cümle, Burhan Altıntop'un "Ben de Nişantaşı çocuğuyum"una, "Ben aslında yoğum"una, Vasfiye Teyze'nin "Herkesin hayatı berbattır, yeter ki doğru yerden bakmasını bil"ine, "Ne çektin be"sine, Şennur Teyze'nin "Hiç içim almadı"sına, Gizem Özpamuk'un "Bu kim"ine eşdeğerdir kanımca."

Gülse Birsel'den 'Hiçbir şey olmasa da kesin bir şeyler oldu' diyen Ali İhsan Yavuz'a teşekkür

"GİRDİĞİ HER SAHNEYİ COŞTURACAK"

"Üstelik saydığım cümlelerin Ali İhsan Yavuz tarafından veya onun gıyabında söylendiği düşünüldüğünde de insan çok eğleniyor, ki bu elimizde girdiği her sahneyi coşturacak bir joker karakter var demektir!"

Gülse Birsel'den 'Hiçbir şey olmasa da kesin bir şeyler oldu' diyen Ali İhsan Yavuz'a teşekkür

"BURADAN ŞAHSIM ADINA ÇİÇEK EMOJİSİ YOLLUYORUM"

"Sayın Yavuz kişiliği, tavrı, ciddiyetine eşlik eden gaflarıyla önümüzdeki senaryolarıma, yeni karakterlerime de ilham kaynağı. Buradan şahsım adına kendisine şükran ve çiçek emojisi yolluyorum!"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ali İhsan Yavuz Gülse Birsel AK Parti Haberler

500

Yorumlar (38)

küheyl:

Bence kılıçdaroğlu daha komik. yemin ediyorum Şener şen den bir iki level altta. onu da değerlendir bence dölse birsen

36
18
yanıtYanıtla
45585648:

Dinlerle cahil bırakılmış bir dingil daha

yanıt3
yanıt4
KÜHEYL:

Dinlerle cahil kalındığını düşünen bir ebu cehil torunu daha yorumuma cehaletiyle katılmış :)

yanıt4
yanıt4
mert:

KÜHEYL denen zırva ebu cehil torunu arıyorsan her türlü münafıklığı dine tercih eden ve dini her seferinde kendilerine çıkar sağlamak için kulllanan batağın içinde olan senin gibi yobazlardır sizin zihniyetiniz kerbelade peygamber torununu katleden kendilerini musluman sanan alcaklardan farklı olmadığınızdır şimdi git kendi müşrikliğnde boğul

yanıt2
yanıt4
SÜHEYL:

Küheyl kardeş bunların boş dünyası bunlara kalsın boş ver dinden bihaber hiç ölmeyecekmiş gibi ahiret inancı olmayan bu mahluklar Ahiret gününde din ile ilgili söyledikleri bu sözlerden hesaba çekilecekler inşallah. ''Çünkü onlar hesaba çekilmeyi ummuyorlardı. (Nebe/27)''

yanıt6
yanıt2
Orhan:

Hala din diyolar ya hala din! Bırakın arkadaşım siz dinin bekçleri değilsiniz. Din , Allah ile kul arasındadır, sizin bu din hassaslığınızı kullanarak zaten bu denli büyüdüler bu din istismarcıları. Artık aklınızı başınıza devşirin. . . Uyumayın, uyutulmayın, kandırılmayın. .

yanıt4
yanıt5
rıza:

hahaha çok komiksin gülse birsel, su komikliklerini dizilerindede başarabilsen bayağı komik bir kadın olacaksın.

30
9
yanıtYanıtla
MAKSİMİLYANO:

gülse birsen keşke güldüre bilsen

13
16
yanıtYanıtla
hımhım:

bu işler böyle işte koşarken düşüp üstün başın çamur olsa gülmezsin, gülmek için düşen birini görmen gerek senin :D

yanıt1
yanıt0
Nurcan:

Ben Gülse BİRSEL''i çok seviyorum. Benim idolüm kendisi. Konuşması tavrı ve düşünceleri benim duygularıma tercüman oluyor. Ben de sana teşekkür ederim sevgili Gülse BİRSEL.

17
11
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title