Haberler

Güler ve Çağlayan'ın İstifa Öncesi Son Görüntüleri

Güncelleme:

Bakanlık görevlerinden istifa eden Zafer Çağlayan ile Muammer Güler, istifa öncesi el ele poz vermişti.

'Büyük Rüşvet' operasyonu kapsamında oğulları tutuklanan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile İçişleri Bakanı Muammer Güler, bakanlık görevlerinden istifa etti.

OĞULLARI RÜŞVETTEN TUTUKLANDI

Barış Güler ile Kaan Çağlayan, "Rüşvet almaya ve vermeye aracılık etmek" suçlamasıyla tutuklanmıştı. İçişleri Bakanı Muammer Güler, 'Büyük Rüşvet' operasyonu kapsamında tutuklanan oğlu Barış Güler'in evinde çıkan paranın, oğlunun sattığı villanın parası olduğunu iddia etmişti.

İSTİFA ÖNCESİ SON GÖRÜNTÜ

İstifa eden Bakanlar dün akşam saatlerinde Pakistan ziyaretinden dönen Başbakan Erdoğan'ı karşılamak üzere Esenboğa Havalanı'na gitmişti. Bakanlar, Erdoğan'ın konuşması sonrası Esenboğa'da el ele poz vermişti.

KEÇİÖREN'DE BAKANLAR ZİRVESİ

Pakistan ziyaretinden dün akşam dönen Başbakan Erdoğan'ın bu görüntülerin ardından gece saatlerinde Keçiören'deki evinde bazı bakanlarla görüştüğü belirtilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Salih Kaan Çağlayan Barış Güler Keçiören Pakistan Güncel - Operasyon Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

SUATerz._suat25@hotmail.com:

YOLSUZLUĞU KİM YAPARSA YAPSIN GEREKLİ CEZA VERİLSİN AMA BAZILARININ ANLAMADIĞI CHP NİN GENEL MÜDÜRÜ SSK DAN DOLAYI YARGILANDI RAHŞAN AFFIYLA PAÇAYI KURTARDI İSTANBUL ADAYI SARIGÜLÜN YAPTIĞI YILSUZLUKLARIN HADDİ HESABI YOK İZMİR BELEDİYE BAŞKANININ YAPTIĞI YOLSUZLUK HIRSIZLIK DİZ BOYU İLK DEFA BİR BAKAN YOLSUZLUKTAN HIRSIZLIKTAN YÜCE DİVANDA YARGILANDI AMA MALUM ÇEVRELER VE ŞAHISLARDAN SES YOK ÇÜNKÜ HIRSIZ KENDİ HIRSIZLARI ONLARA YAKIŞIR AMA NE YAPARSANIZ YAPIN BU MİLLET BAŞBAKANI SİZİN GİBİ İSLAM DÜŞMANI AMERİKAN İSRAİL UŞAĞI VATAN HAİNLERİNE YEDİRMEZ BİLİYORUM KUDURUYORSUNUZ AMA GERÇEK BU

10
25
yanıtYanıtla
s kalanderseyitkalander@yahoo.com:

ak filim gururla sunar 17 ARALIK AT HIRSI YAMYAMLAR sinemalarda yönetmen recep dayyip oyuncular bakanlar kurulus

18
2
yanıtYanıtla
Zaza slm verdi lazaMuzzdar_musa13@hotmail.com:

Düşman çatlatıyorlar - Hemçalın hemde yumruk havaya yapın ohhneala yüzer cumhuriyet altınıda takalım bari Bunların aklından şüphe etmeye başladım...

15
2
yanıtYanıtla
mehmet üzümlüoğlumuzumluoglu@hotmail.com:

el ele vererek nasıl geçirdik size diyorlar bence.

16
1
yanıtYanıtla
OSMAN DOĞANdogancay07@hotmail.com:

BU ADAMLAR VE MAHDUMLARI HAKKINDA İLERİ SÜRÜLEN İDDİALARIN BİNDE BİRİ SIRADAN VATANDAŞLAR OLARAK BİZE YAPILSA, UTANCIMIZDAN SOKAĞA ÇIKAMAYIZ. ADAMLAR BİR DE SEÇİM OTOBÜSÜNÜN ÜZERİNE ÇIKIYOR. YÜZLERİ DE KALMAMIŞ, ASTARLARI DA!..

13
1
yanıtYanıtla
m.n.d.aydınkeya_21_@hotmail.com:

altlarınızı doldurdunuz ne gözel göliyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title