Haberler

Gül'ün Korumasından Kafaları Karıştıran Mesaj

Güncelleme:

Abdullah Gül'ün eski Koruma Başkanı Osman Çangal'ın, Gül'ün seçimde aday olmayacağına ilişkin değerlendirmeleri yalanlayan bir mesaj paylaşması kafaları karıştırdı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görevinden ayrıldıktan sonra da yanında kalan Cumhurbaşkanlığı eski Koruma Başkanı Osman Çangal'ın, Gül'ün seçimde aday olmayacağına ilişkin değerlendirmeleri yalanlayan bir twitter mesajını kendi hesabı üzerinden paylaşması dikkat çekti.

TAHA AKYOL TAM TERSİNİ İDDİA ETMİŞTİ

Eski Koruma Başkanı Çangal, görevinden ayrıldıktan sonra da görevlendirme yoluyla Gül'ün yanındaki ekip içinde kaldı. Gül'e yakın bir isim olan Çangal'ın, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Hürriyet yazarı Taha Akyol, Gül'ün yakın çevresine 7 Haziran'daki milletvekili seçiminde aday olmayacağını söylediğini yazmıştı. "Kurucu İrade" başlığını taşıyan bir twitter adresi üzerinden yazılan iki mesajı, Osman Çangal'ın retweet etmesi dikkat çekti.

Osman Çangal'ın paylaştığı mesajlar şöyle:

*Yazar @Taha__AKYOL'un 11.Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün aday olmayacağına dair ifadeleri tamamen kişisel görüşlerinden ibarettir.

*Sayın @Taha__AKYOL da dahil olmak üzere tüm taraflar, Sayın Gül'ün kırk yıllık davasının ve milletinin hizmetinde olduğunu bilmelidir. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdullah Gül Taha Akyol Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (70)

serkanmobilWeb@haberler.com:

ARAB ŞERIYATI ISTEMIYORSANIZ AKPYE HAYIR

47
17
yanıtYanıtla
Kardan adam Mobil-IOS:

Inadına AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP

7
25
yanıtYanıtla
RİZELİMobil-ANDROID:

recep tayyip erdoğan abdullah gül ve ekibi 13 yılda türkiyeyi marka ülke etti bunların yaytiklarini inkar eden allahından bulsun allah celle celaluha onları başimizdan eksik etmesın amin

6
22
yanıtYanıtla
DıyarkentliMobil-ANDROID:

İlle inadına.. Ak Parti... Ölümüne ak parti..

3
20
yanıtYanıtla
Çağdaşlığa evet AKP'ye hayır...Mobil-IOS:

Ülkenin kültürel olarak batmasına ve padişahlığa da hayr diypruz.

10
8
yanıtYanıtla
HedefTuranMobil-IOS:

seriata evet serkana hayir

4
12
yanıtYanıtla
Akp korumaMobil-IOS:

Akp yi eleştiren olduğunda anında birileri saldırıya geçiyor.6 bin eleman bu işte görevli diye okumuştum .iyi iş ücret ne kadar

13
3
yanıtYanıtla
bahozMobil-ANDROID:

HDP çare.hdp

1
14
yanıtYanıtla
69 DÜŞÜNEN-SORGULAYAN VATANDAŞ...:

SAYIN GÜL ÜN YERİNDE OLSAM KAYSERİDEN ''BAGIMSIZ VEKİL'' OLUR KİMSEYE BİAT ETMEZDİM. . . O ZAMAN HERKES OY VERİR, DAVET ETMEYENLERE ''BENİ DE HALK SEÇTİ'' DER ELİ DAHA GÜÇLÜ DÖNER ESKİ PARTİSİNE. . . TABİ İSTERSE. . .

14
1
yanıtYanıtla
selim:

ne vurgunun duyuldu, ne talanın duyuldu, bir oğlunun varlığını dün kız istediğinizde duyduk(hayırlı olsun). . bilal oğlan gibi gemilerini duymadık, aileniz ve sizin hiçbir görgüsüzlüğünüz duyulmadı. . bu temizlik devam etsin , bu hırsızlardan ayrılın. . siz yapmasanız bile size bir bakanlık verip zorla bulaştırılar. . siyaseti bu seçim boşverin

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title