Haberler

Gül: ?Ne Olursa Olsun, Terörle Sonuna Kadar Mücadele Edilece

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde İş Adamlarıyla Yaptığı Toplantının Ardından Çıkışta Konuştu. Hakkari'deki 2 Askerin Şehit Olması Olayı ile İlgili Soruyu Yanıtlayan Gül, ?türkiye Toprakları Üzerinde Devletin Güvenlik Güçleri Dışında Hiç Kimse Silah Taşıyamaz, Kanunsuz İş Yapamaz. Devletin Gücü Sonuna Kadar Bunlarla Mücadele Edecektir. Burada Teröristlere Bir Kez Daha Seslenmek İsterim, Ne Olursa Olsun, Sonuna Kadar Onlarla Mücadele Edilecektir,asla Taviz Verilmeyecektir. Sonunda Hepsi Pişman Olacaktır, Ama Acılar Yaşandıktan Sonra, Bunu Hepsinin Görmesi Gerekir." Diye Konuştu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde iş adamlarıyla yaptığı toplantının ardından çıkışta konuştu. Hakkari'deki 2 askerin şehit olması olayı ile ilgili soruyu yanıtlayan Gül, ?Türkiye toprakları üzerinde devletin güvenlik güçleri dışında hiç kimse silah taşıyamaz, kanunsuz iş yapamaz. Devletin gücü sonuna kadar bunlarla mücadele edecektir. Burada teröristlere bir kez daha seslenmek isterim, Ne olursa olsun, sonuna kadar onlarla mücadele edilecektir,asla taviz verilmeyecektir. Sonunda hepsi pişman olacaktır, ama acılar yaşandıktan sonra, bunu hepsinin görmesi gerekir." Diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül, Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde iş adamlarıyla yaptığı toplantının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hakkari'deki çıkan çatışmalarda 2 askerin şehit olması olayı ile ilgili şöyle konuştu:

?Maalesef şehitlerimiz var. Acımız gerçekten derin. Ateş nihayetinde bir yere düşünce orayı yakıyor. Annelerinin,babalarının, kardeşlerinin acısı çok daha farklı oluyor. Muhakkak ki hepimiz bu acıyı hissediyoruz. Hepsi vatan için, millet için canlarını, en kıymetli varlıklarını feda etmektedirler. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi, gazilerimizi daima baş üstünde tutmamız gerektiğini, onlara sahip çıkmakta herhangi bir eksikliğin olmaması gerektiğini bir kez daha vurgulamak isterim.Terörle mücadele içindeyiz, bahar ayları söz konusu olunca maalesef olaylar çoğalıyor. Teröristler adeta inlerinden çıkıyor ve onlar için bu mevsim faaliyet alanı haline dönüşüyor. Hiç kimseye fırsat verilmeyecektir, askerimiz,polisimiz, başta silahlı kuvvetlerimiz olmak üzere hiç kimseye fırsat vermeyecektir. Türkiye toprakları üzerinde devletin güvenlik güçleri dışında hiç kimse silah taşıyamaz, kanunsuz iş yapamaz. Devletin gücü sonuna kadar bunlarla mücadele edecektir. Burada teröristlere bir kez daha seslenmek isterim, Ne olursa olsun, sonuna kadar onlarla mücadele edilecektir,asla taviz verilmeyecektir. Sonunda hepsi pişman olacaktır, ama acılar yaşandıktan sonra, bunu hepsinin görmesi gerekir."

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ

Anayasa değişiklik paketinin meclisten geçmesini değerlendiren Cumhurbaşkanı Gül, paketin kendisine geldiği zaman fazla gecikmeden kararını vereceğini söyledi.

?BUNLAR ÇİRKİN ŞEYLER?

Gül, Ankara?yı sarsan kamera görüntüleri ile ilgili olarak, "Bunlar çirkin şeyler, siyasetçilere karşı kullanılan bu tip şeyler doğru değil. Siyasetçileri yıpratmaya yönelik bu tip şeyler zaman zaman oluyor. Bunlardan memnun değilim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title