Haberler

Güçlük Çıkartan Darbeci Askerler Ayrı Araçlarda Getirildi (2)

MİNİBÜSTE AYRI OTURTULDULARCumhurbaşkanına suikast davasında cezaevi ring aracından inmek istemeyip güçlük çıkartan aralarında Haldun Gülmez, Şükrü Seymen ve Gökhan Şahin Sönmezateş'in de bulunduğu darbeci askerler, özel hazırlanmış cezaevi minibüsleriyle getirildi.

MİNİBÜSTE AYRI OTURTULDULAR

Cumhurbaşkanına suikast davasında cezaevi ring aracından inmek istemeyip güçlük çıkartan aralarında Haldun Gülmez, Şükrü Seymen ve Gökhan Şahin Sönmezateş'in de bulunduğu darbeci askerler, özel hazırlanmış cezaevi minibüsleriyle getirildi.

Bazı sanıklar, duruşma salonunun önüne geldiklerinde ring aracından inmek istemeyip jandarmaya direnmişti. Sanıklardan Haldun Gülmez direnince jandarma tarafından zor kullanılarak kol ve bacaklarından kaldırılıp salona götürülmüştü. Bu durumu gözönünde bulunduran jandarma yetkilileri, direnişte bulunan ve inmekte güçlük çıkaran Haldun Gülmez, Şükrü Seymen ve Gökhan Şahin Sönmezateş'in de aralarında bulunduğu bazı askerleri cezaevi ring aracıyla değil, ayrı bir minibüste getirdi. Darbeci askerler minibüste ayrı bölümlerde oturtuldu. Yanlarına, önlerine ve arkalarına jandarma oturtularak birbirleriyle temas etmeleri, görüşmeleri ve birlikte hareket etmeleri engellendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Şahin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title