Haberler

Gübretaş Genel Müdürü Osman Balta."Şirket 10 Yıl Önce Yüzde 15 Civarında Olan Pazar Payını Yüzde...

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, şirketin 10 yıl önce yüzde 15 civarında olan pazar payını yüzde 30'lara, konsolide cirosunu ise 2 milyar liranın üzerine taşımayı başardığını kaydetti.

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, şirketin 10 yıl önce yüzde 15 civarında olan pazar payını yüzde 30'lara, konsolide cirosunu ise 2 milyar liranın üzerine taşımayı başardığını kaydetti.

GÜBRETAŞ açıklamasına göre, 2012 yılının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, 2013 yılına ait yeni hedefler ve projeler konuşuldu. Departman sunumlarının yanı sıra eğitim seminerlerinin de gerçekleştiği organizasyona, yöneticilerin eş ve çocuklarıyla birlikte 110 kişi katıldı.

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, 60 yılı aşan köklü tecrübeleriyle son yıllarda her açıdan büyük bir başarı ivmesi yakaladıklarını belirterek, şirketin 10 yıl önce yüzde 15 civarında olan pazar payını yüzde 30'lara, konsolide cirosunu ise 2 milyar liranın üzerine taşımayı başardığını söyledi.

Balta, son iki yılda ulaştıkları 1,5 milyon ton satış bandı üzerinde kalarak pazar etkinliklerini sürdürmeyi hedeflediklerini ifade ederek, "2013 yılı satış hedefimizi de 1 milyon 600 bin ton olarak bütçeledik. Yeni yılda konsolide ciro hedefimiz de 2,4 milyar lira civarında. GÜBRETAŞ'ın son yıllardaki istikrarlı büyümesini geleceğe taşımak için yeni atılımları sürdürüyoruz" diye konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu ise, GÜBRETAŞ'ın ana faaliyet konusu ve iştiraklerindeki başarılarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla da yükselişini sürdürdüğünü belirtti.

2013'te tesis yatırımlarının hız kazanacağını belirten Kutlu,

"Değerlendirme toplantısı son derece verimli geçti. Birim müdürlerimizin yaptığı sunumlarda, şirketin son yıllardaki başarılarına uyumlu bir ekip çalışmasıyla nasıl ulaştığını birlikte gördük, fırsat ve riskleri değerlendirdik" dedi.

Kutlu, "Son yıllarda Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketi haline gelen GÜBRETAŞ ile ana hissedarı Tarım Kredi Kooperatifleri arasındaki güç birliğinin, ülkemizdeki tarım sektörü için önemli katma değerler ortaya çıkardığını görmek memnuniyet verici" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ümit Çevik

Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Kutlu Osman Balta Gübretaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title