Haberler

Grup 571'e Yoğun İlgi

Güncelleme:

Geçici Pazar Yeri'ndeki Ramazan etkinliklerinin son konuğu çocuklardan oluşan Grup 571 ilahi grubu oldu.

Burdur Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan İsmail Uslu ve Minik Eller Grup 571 Burdurlulardan yoğun ilgi gördü.

İsmail Uslu yönetimindeki çocuklar söyledikleri ilahilerle etkinlik alanını dolduran Burdurlulara duygusal bir atmosfer yaşattılar. Gruba ilahi söylerken semazenler de eşlik etti. Programda ayrıca Türkiye'nin ve dünyanın ilk çocuk mehter takımı da Mehter Marşları seslendirdi.

Grup 571'in programını Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici ile yüzlerce Burdurlu ilgiyle izledi. Grup son ilahisini söylerken Burdurlu çocuklar ve Milletvekili Yıldırım, Başkan Akkaya ve İl Genel Meclisi Başkanı Ekici de gruba eşlik etti.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya gruba hitaben "Bugün gönüllerimizi şad ettiniz. Çok güzel ve anlamlı bir gece yaşattınız.Hepinizi tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bedrettin Yıldırım Sebahattin Akkaya İsmail Uslu Burdur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title