Haberler

Göztepe Rotary Renkli Bir Çalışmaya İmza Attı

Güncelleme:

Göztepe Rotary Kulübü, Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı içindeki Amfitiyatro'nun yüzey ve merdivenlerini, üyelerinin ve genç Rotaractları'nın fiili çalışmalarıyla renkli mozaik seramikler ile kapladı.

Göztepe Rotary Kulübü, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın kendilerine tahsis ettiği Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı içindeki Amfitiyatro'nun yüzey ve merdivenlerini, üyelerinin ve genç Rotaractları'nın fiili çalışmalarıyla renkli mozaik seramikler ile kapladı.

Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Seramik Bölümü'nün destek verdiği çalışmada Oder Otistik Çocuklar Okulu, Aşık Veysel Görme Engelli Çocuklar ve anaokulu öğrencilerinin el izleriyle oluşturulan seramiklere de yer verildi.

İzmir'in Renkli Yüzü–Engelsiz Eller ve Göztepe Rotary Kulübü'nden Berna Kızıltan'ın koordinasyon ve yönetiminde düzenlenen projenin 8 Ekim günü gerçekleşen açılışına, çocuklar, veliler, Göztepe'nin yanı sıra birçok Rotary Kulübü'nden üyelerle Rotaract Kulübü üyeleri, Ege Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve Göztepe halkı katıldı.

Coşkulu açılışta Göztepe Rotary Kulübü Başkanı Ali Kızıltan, kulüp üyesi ve eski Göztepeli Cenap Öztezel ile birlikte, Göztepe'nin efsane futbolcuları, çalışanları ve başkanlarından oluşan toplam 38 konuğa Onur ve Şükran belgelerini sundu. Anaokulu çocuklarının şarkılarıyla şenlenen organizasyon, benzer projelerde buluşma dileği ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Hakan Tartan Güzelyalı Konak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title