Haberler

Gözdağı" Belgeselinin Galası Kadıköy'de Yapıldı

Can Dündar’ın Gezi Parkı olayları sırasında gözünü kaybeden gençlerin öyküsünü anlattığı “Gözdağı” adlı belgeselin galası Kadıköy’de yapıldı.

Can Dündar'ın Gezi Parkı olayları sırasında gözünü kaybeden gençlerin öyküsünü anlattığı "Gözdağı" adlı belgeselin galası Kadıköy'de yapıldı.

Gezi Parkı olaylarının ilk 48 saatinde 6 kişinin gözünü kaybediş hikayesini anlatan "Gözdağı" belgeselinin ilk gösterimine, eylemler sırasında yaralananlar, Leman Sam, Pelin Batu, Deniz Gezmiş'in abisi Hamdi Gezmiş gibi ünlü isimlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen gala gecesinde salon hınca hınç doldu. Belgesel gösterimi sonunda alkışlarla sahneye çıkan Can Dündar, bu çalışmanın bir senelik bir geçmişi olduğunu ve görüntülerin genelinin amatör çekim olduğunu söyledi. Kadıköy Belediyesi'ne de teşekkür eden Dündar, ilk gösterimin Kadıköy'de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gösterim ve konuşmalara sık sık alkış ve sloganlarla karşılık veren izleyiciler, gözünü kaybeden gençleri ve film ekibini dakikalarca ayakta alkışladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Can Dündar Pelin Batu Leman Sam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title