Haberler

Goü'de 'Rafet El Roman'lı Mezuniyet Coşkusu

Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin (Goü) Mezuniyet Töreninde Sahne Alan Ünlü Sanatçı Rafet El Roman, Öğrencilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin (GOÜ) mezuniyet töreninde sahne alan ünlü sanatçı Rafet El Roman, öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda yapılan mezuniyet töreninde sevinç ve hüzün bir arada yaşandı. GOÜ'den mezun olan öğrenciler arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken, yeni bir hayata başlayacak olmanın heyecanıyla sevinç yaşadı. GOÜ'den 2 bin 400 öğrenci ile birlikte mezun olan 47 yaşındaki işletme bölümü öğrencisi Enver Ağuş da okumanın yaşı olmadığını ispatladı. Törende üniversite 1.'si Onur Balcı'nın konuşmasının ardından kürsüye gelen GOÜ Rektörü Prof. Zehra Seyfikli, öğrenci ve okul sayısının artmasını engelleyen en önemli nedenin bina ve alt yapı ihtiyaçları olduğunu kaydetti. Seyfikli, açılması hedeflenen bazı fakülte ve bölümlerin onay aşamasında olduğunu belirterek, "Bu konuda üniversitemiz görevini yapmış, siyasi iradeden destek beklemektedir. YÖK Başkanı'na 2 fakülte daha açma isteğimiz iletilmiş, değerlendirileceği sözü alınmıştır" dedi.

Rektör Seyfikli'nin konuşmasının ardından bölüm birincilerine çeşitli hediyeler verildi. Ödül töreni sonrasında birlikte kep fırlatan öğrenciler, davul-zurna eşliğinde halay çekti. GOÜ Rektörü Seyfikli de öğrencilerin sevincine ortak olarak halay çekti. Mezuniyet töreninde ayrıca, sanatçılar Gökçe ile Rafet El Roman Sahne aldı. Gökçe, vefat eden babaannesini çok sevdiğini ve Tokatlı olduğunu belirterek duygulandığını söyledi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü sanatçı Rafet El Roman ise sahneye havai fişek gösterileri arasında çıktı. Beğenilen parçalarıyla mezuniyet törenine katılanlara unutulmaz bir gece yaşatan Rafet El Roman, sahne performansı ile izleyicilerden tam not aldı.

Mezuniyet törenine Vali Recai Akyel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Zehra Seyfikli, Tokat İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mustafa Önsel, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

(Nİ-SA-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title