Haberler

Sarayburnu'nda Erkek Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Fatih Sarayburnu'nda, surların arka kısmında 35-40 yaşlarında, yabancı uyruklu olduğu tahmin edilen bir erkeğe ait ceset bulundu. Polis, olayın cinayet olma ihtimali üzerinde duruyor.

İstanbul Fatih Sarayburnu'nda saat 18.00 sıralarında vatandaşlar sahil kenarındaki surların arka tarafını gezdiği sırada, burada bir erkek cesediyle karşılaştı. Cesedi gören 2 kişi durumu hemen polise bildirdi.

POLİS İNCELEME YAPTI

Olay yerine gelen polis ekipleri cesedin çevresini güvenlik şeridiyle kapattı. Surlara giriş-çıkışı da kapatan polis, daha sonra cesedin üzerinde inceleme yaptı.

BOĞAZINDA ÇİZİKLER VAR

Ölen kişinin boğazında çizikler olduğu, ayakkabısının tekinin ise olay yerinden yaklaşık 1 metre mesafede olduğu öğrenildi. Cesedin üzerinden herhangi bir kimlik, cüzdan veya telefon çıkmadığı öğrenildi. Yapılan incelemede ölen kişinin 35-40 yaşlarında olduğu ve yabancı uyruklu olduğu tahmin ediliyor.

BOĞUŞMA SONRASI ÖLDÜRÜLMÜŞ OLABİLİR

Polis, olayın cinayet olma ihtimali üzerinde duruyor. Cesedin yaşanan boğuşma sonrasında boğularak öldürüldüğü değerlendiriliyor.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonunda ceset cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis ekiplerinin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

SARAİ SİERRA DA AYNI YERDE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

7 Ocak 2013 günü Türkiye'yi gezmek üzere İstanbul'a gelen fotoğrafçılık meraklısı iki çocuk annesi Amerikalı Sarai Sierra, Beyoğlu, Tarlabaşı'nda bir oda kiralamıştı. Sierra, bir süre İstanbul'u gezdikten sonra cesedi, Cankurtaran'daki tarihi surlarda günler sonra bulunmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarai Sierra İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

baronMobil-ANDROID:

kardeşim ne okuyor bu türkiye'ye sokaga korkarak çıkar olduk yeter ya ...

4
2
yanıtYanıtla
ioczmobilWeb@haberler.com:

ipini koparan istanbulda,cok tehlike dolu bir sehir hava kararinca tum pis ve kirli islerle ugrasan insanlarla doluyor,oysaki gunduz seyretmeye doyulmuyor.istanbulda yasamak kumar gibi sansin varsa yasarsin bu trafikte bu sapiklarin katillerin ve hirsizlarin kol gezdigi sehirde

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title