Haberler

Türkiye Emine Bulut cinayetini konuşurken eşini silahla vurdu

Güncelleme:

Türkiye vahşice öldürülen Emine Bulut'u ve kızının feryadını konuşurken Bursa'da, 10 gün önce cezaevinden tahliye olan bir kadın, evde tartıştığı eşi tarafından silahla vuruldu.

Emine Bulut cinayetinin ardından Bursa'da, 10 gün önce cezaevinden tahliye olan Esengül T. (45), evde tartıştığı eşi Serdar T., tarafından tabanca ile vuruldu. Esengül T., ayaklarına isabet eden 2 mermi ile yaralanırken, polis kaçan eşinin yakalanması için çalışma başlattı. Kaçan eş, Botanik Park'ta saklanırken yakalanıp gözaltına alındı.

Olay Hacıseyfettin Mahallesi Topraklı Sokak'taki apartmanda meydana geldi. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan girdiği cezaevinden 10 gün önce tahliye olduğu öğrenilen Esengül T. ile eşi Serdar T. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Evde kimsenin olmadığı bir sırada maydana gelen tartışma sırasında iddiaya göre belinden tabancasını çıkaran Serdar T., eşine kurşun yağdırdı. Esengül T. kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli Serdar T. ise olay yerinden kaçtı. Silahla sesleri üzerine apartmanda oturanlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Olay yarine gelen sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı Esengül T., ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan ve ayaklarına iki merminin isabet ettiği belirlenen Esengül T.'nin hayati tehlikesinin bulunmuyor.

PARKTA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan ekipler, aldıkları ihbar sonucunda Serdar T.'nin 'Botanik Park'ta saklandığını tespit etti. Bunun üzerine arama başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheli Serdar T.'yi 'Botanik Park'ta saklanırken yakaladı. Gözaltına alınan Serdar T.'nin sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esengül 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

evsa:

yeter artık ya yeter artık

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TEBRİKLER TÜRKİYE ŞEHİT VERİRİZ VATAN SAĞOLSUN BİR ZAVALLI ACİZ KADINI KATLEDERLER HERKES SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIR ÜZÜLDÜK SOSYAL MEDYADA AHLAMALAR AYIPLAN AYIP NE HALE GİRMİŞ BU İNSANLIK UTAN TÜRKİYE

2
0
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

BU KADIN CEZA EVİNE NEDEN GİRMİŞTİ ACABA?SUÇU NE İDİ?YAHU ÜLKE SUÇ VE SUÇLU ÇENNETİ OLDU!

2
0
yanıtYanıtla
Taner:

Türkiyede böyle cani insanlar varken bu durum bitmeyecek, bunun en kolay ve göz korkutucu yolu idamdır. Böyle canilik yapan insanları milyonlarca insanın önünde assınlar ki birdaha aynı türde cani varlıklar bunları yapmasın .

2
0
yanıtYanıtla
adalet:

allah belanızı versin

1
0
yanıtYanıtla
kRALEX:

HALLAAA NERDE BU İDAMMM

1
0
yanıtYanıtla
MİRAY:

Allah aşkına yıllardır bu olaylar tekrarlanıyor neden daha önce kesin önlemler alınmadı neden bir karar çıkartılıp en ağır ceza uygulaması yapılmadı da emine bulut ta bu kadar herkes depara kalktı yapmayın yazıktır günahtır kaç tane anne çocuklarının gözü önünde katledildi neden ölüm ne hakkınız var o kadının canını almaya adam gibi eşinize sahip çıksaydınız kadın kimsenin kölesi değil başta alırken iyi güzel eeeeee sonra sonrası neden çirkinlik???

1
0
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Maalesef bunlar sonuç. Siyasilerin, medyanın, hukukçuların, bürokratların velhasıl topluma karşı görev sahiplerinin kulakları çınlasın. Esas sorumlu onlardır.

1
0
yanıtYanıtla
Hakan Gülle:

Kim birini öldürüyorsa, oda o şekilde öldürülsün.

1
0
yanıtYanıtla
kargocu:

başına gelmeyen bilemez kadınlarda ne diyorlarda bu erkekleri karısını öldürecek hale getirtiyorlar. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title