Haberler

Görme Engelliyi Yolun Karşısına Geçiren Minibüs Şoförüne Altın

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nün paylaştığı mobese görüntülerinde görme engelli bir vatandaşı yolun karşısına geçiren minibüs şoförü Erkan Turan, esnaf odası ve durak yönetimi tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nün paylaştığı mobese görüntülerinde görme engelli bir vatandaşı yolun karşısına geçiren minibüs şoförü Erkan Turan, esnaf odası ve durak yönetimi tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki mobese kameralarının kaydettiği ilginç görüntüleri iki gün önce basınla paylaştı. Görüntülerde yer alan bir minibüs şoförünün trafik ışıklarında bekleyen engelli vatandaşı, aracından inerek yolun karşısına geçirdiği görüldü. Minibüs şoförünün kim olduğu ise bugün ortaya çıktı. Adapazarı Minibüsçüler Esnaf Odası, minibüs şoförü Erkan Turan'ı bularak ödüllendirdi. Oda binasında düzenlenen törende, Camili Minibüs Durağı Başkanı Alaattin Aydın ve Adapazarı Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş, minibüs sürücü Erkan Turan'ı birer çeyrek altında ödüllendirdi. Bektaş, "Erkan kardeşimizi bu güzel davranışından dolayı tebrik ediyorum. İnşaallah diğer esnaf arkadaşlara örnek olur" dedi. Camili-1 Durağı'nda minibüs şoförlüğü yapan Erkan Turan ise, "Ne zaman olduğunu hatırlamıyorum. O gün yeşil ışık yandı, hareket ettim. Engelli vatandaşımızın karşıya geçmeye çalıştığını gördüm. Arabamdan indim, karşıya geçirdim. Gündeme geldikten sonra şaşırdım. Bunu herkes yapardı" dedi. - Adapazarısakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Bektaş Adapazarı Sakarya Camili Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title