Haberler

Görme engelli çift için belediye aracını gelin arabası yaptılar

Güncelleme:

- Görme engelli çift için belediye aracını gelin arabası yaptılar Engelli çiftin düğün aracı belediyeden Şanlıurfa'da evlenen görme engelli çiftin gelin aracını belediye verdi.

- Görme engelli çift için belediye aracını gelin arabası yaptılar

Engelli çiftin düğün aracı belediyeden

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da evlenen görme engelli çiftin gelin aracını belediye verdi. Süslenen araçla gezerek dünya evine giren çiftin nikahını da belediye başkanı kıydı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yaşayan görme engelli Bekir Susal ile görme engelli Sultan Kurt evlenerek dünya evine girdi. Aynı zamanda yetim de olan Bekir Susal'ın düğün masraflarını ise Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş üstlendi. Genç çift için belediyeye ait bir araç süslendi. Gelin ve damat bu araca bindirilip nikah salonuna götürüldü. Başkan Kuş, çifte düğün hediyesi olarak evin beyaz eşyasını alıp düğün yemeklerinin masrafını üstlendi. Çifte bir de 3 bin lira değerinde hediye çeki verdi. Çiftin nikahını kıyan Başkan Kuş, ömür boyu mutluluklar diledi.

Şimdiye kadar kıydığı en anlamlı nikah olduğunu belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş," Şimdiye kadar bir çok evlenme akdini gerçekleştirdiğimiz çiftlerimiz oldu ama şimdi Bekir ve Sultan kardeşlerimiz gönül gözü ile bir birlerini gördüler, gönül gözü ile bir birlerini sevdiler. Bugün benim kıymış olduğum en kıymetli nikah diyebilirim. Bundan dolayı bir Belediye Başkanı olarak gururluyum ve mutluyum. Ben sizlere ömür boyu mutluluklar dilerim. Cenab-ı Mevlam hem bu dünyada hem ahirette sizlere mutluluklar nasip etsin. Bu nikahın kıyılmasına vesile olan Mehmet Hamcan kardeşime şükranlarımı iletiyorum" diye konuştu.

Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mehmet Hamcan da çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title