Haberler

Görev Süresi Sadece 6 Saat Sürdü

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923'de, öğle saatlerinde resmi tören düzenlenen Teknik Direktör Göksel Özdemir'in sözleşmesi 6 saat sonra fesih edildi.

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923'de, öğle saatlerinde resmi tören düzenlenen Teknik Direktör Göksel Özdemir'in sözleşmesi 6 saat sonra fesih edildi. Aydınspor 1923'de, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Mehmet Akif Başaran'ın takımdan ayrılmasının ardından Teknik Direktör Göksel Özdemir ile anlaşma sağlandı. Özdemir, sezon sonuna kadar kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı saat 13.00'de Hüseyin Aksu Tesisleri'nde düzenlenen resmi törende attı.

İmza törenin hemen ardından fikir ayrılıkları yaşanmaya başlanan Göksel Özdemir'in sözleşmesi saat 19.00 sıralarında fesih edildi.

Özdemir'in 6 saatlik görev süresinin sona erdiğini duyuran Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Özgür Kızıl, "Aydınspor 1923 Kulübü Teknik Direktörlüğü noktasında prensipte anlaşmaya vardığımız Teknik Direktör Göksel Özdemir ile bazı şartların uyuşmaması üzerine yolları ayırmış bulunmaktayız" dedi.

"TAKIMI ZOR DURUMDAN KURTARACAĞINI SÖYLEMİŞTİ"

İmza töreninde konuşan Göksel Özdemir, kulübün sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek "Aydınspor 1923 şimdiye kadar hep sıkıntılı süreçleri atlatmıştır. Bu sıkıntılı süreci atlatmak için biz bu göreve talip olduk. Bu inançla ve Aydınspor'da ilk defa görev alıyormuş gibi hep beraber bir enerji oluşturup, bu takımı korkulu süreçten çıkarmaya çalışacağız" demişti.

(Mehmet Barlas /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydınspor 1923 Göksel Özdemir Hüseyin Aksu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title